Zeer compleet aanbod aan onderdelen voor goede prijs

Onderdeel wat ik zocht was makkelijk te vinden in de webwinkel. Prijs is zeer concurrerend, dan ook nog eens een snelle levering. Kan een ieder zeker aanraden hier je onderdelen eerst te gaan zoeken. Voor mij duidelijk: Prima zaak, ruim assortiment, snelle levering en goede prijzen. Echt een AANRADER dus.

Snelle levering niet juiste onderdeel

Levering was snel. Weekend besteld.. dinsdag binnen (wegens pasen) Bleek helaas niet juiste onderdeel. Ondanks dat alle nummers overeen kwamen. Jammer. Terugsturen geen probleem... alleen hierop jammer dat die verzendkosten voor mij zijn (snap beleid... maar als nummers ander beeld geven zie ik het graag anders)

Goede website, snel geleverd

Het juiste onderdeel kunnen vinden en snel geleverd.

Prima geregeld

Snelle levering en blij met product

Snelle levering, en blij met het product. Goede service!

Super service, met betrekking tot versturen. Wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.

prima service en levering

vlot en prima service bent tevreden over de onderdelen

grote stock aan onderdelen en supersnelle levering!

Ik was op zoek naar een nieuw glazen lampkapje voor mijn Siemens combi-oven. Via partsNL vond ik het juiste type en was het snel bij mij thuis geleverd!

Geweldig en van top kwaliteit

Niet te duur en niet een hele nieuwe stofzuiger hoeven kopen. Rondom fantastisch.

Juiste onderdeel gevonden en supersnel in huis.

In het paasweekend een nieuwe sluiter voor de oven besteld. Tot mijn verrassing werd die paasmaandag al verstuurd en dinsdag al bezorgd. Uitstekende service.

Duidelijk, snelle levering!

hoera!

In plaats van een apparaat weg te gooien (in mijn geval een Hakbeker van Braun) kan je het nu met een nieuw onderdeel weer jaren gebruiken. Hoera voor het milieu ! Ook heel duidelijke website en veel te koop.

Goede en snelle levering. Ik kan mijn vaatwasser weer veilig aanzetten. Top

Snel en goed!!

Heel goede service. Snel bezorgd ondanks de paasdagen. Prima...

Corekte en snelle levering

Bovenste sproeiarm van de vaatwasser besteld, deze goed kunnen uitfilteren op de website en daarna besteld. Deze hebben wij snel ontvangen en na montage werkt onze vaatwasser weer prima

Goed gedaan

Goed gedaan

Snelle levering, makkelijk bestelproces.

Als je weet wat je nodig hebt zijn de onderdelen makkelijk te vinden. Er wordt snel geleverd.

Jammer van hoge verzendkosten

Prima product en snel geleverd echter had dit heel makkel via brievenbus post kunnen worden verstuurd en dus jammer van de hoge verzendkosten op een relatief goedkoop en klein product.

Tevreden

Prima service en snel geleverd.

Snel gevonden art. Prima levering. Helaas eerste bestelling verkeerd besteld.

Snel verzonden ondanks feestdagen

Goede vrijdag besteld dinsdag na pasen in huis. Precies hetzelfde als de oude melk opschuimer dus werkt het nu weer naar behoren

Alles super en vlug geregeld

Supersnelle levering en klantvriendelijkheid

Geleverde artikel was beschadigd en na melding hiervan direct de volgende dag nieuw artikel ontvangen. Ik was hier heel blij mee, super service!!

juiste artikel juiste prijs super snel geleverd

net als reeds eerdere bestellingen, mooi op tijd en geen vervelende verrassingen

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE