Parts were pricey but other than that everything was great

we needed some accessories for our freezer and we found PartsNL as offering a good selection. the ordering process was clear and efficient and delivery was quick.

Vlug en netjes gelevert

Goede ervaring

Een stuk van de vaatwas kapot. Bij jullie een vervangstuk gevonden. En ze werkt terug zoals voorheen. Geen technieker nodig gehad.

Vrijdag besteld, zaterdag in huis

Snel en accuraat

Fijne winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Vlekkeloos

Ik zocht twee artikelen. Heb een medewerker gesproken die het voor mij heeft uitgezocht. Offerte naar m’n mail gestuurd gekregen, heb het gelijk besteld en de volgende dag in huis ontvangen. Echte een top service!

Top. Snelle levering

Top. Geweldige snelle levering

Gewoon goed

Goede website, snelle levering, goede procesinformatie.

Oneerlijk

Wij vinden het niet horen dat de plaatselijke ondernemer als doorscheefluik fungeert zonder daar iets of een fooi aan te verdienen. Wij hebben expres onze bestelling bij de plaatselijke ondernemer proberen te doen om hem te ondersteunen en vinden het dan ook geen pas hebben dat hi van een bestelling via internet niets overhoud.

Duidelijke site, snelle levering. top!

Onderdeel snel gevonden en een dag later bezorgd

Onderdeel nodig voor mij B&D schuurmachine. Prima afhandeling. en snel bezorgd.

Keurig

Website prima, juiste spullen, snelle levering, heel tevreden.

It was amazing service, very fast and efficient. I received my item the following day.

Snel en goed geleverd

Bij PartsNL een vervangende oplader besteld voor mijn Philips AirFloss, die niet meer wilde opladen. Eerdere ervaring wees uit dat die opladers het vaak al snel voor gezien houden: de voormalige trots van Eindhoven neemt het kennelijk niet meer zo nauw met de kwaliteit. Gelijk een extra filtertje voor m'n DeLonghi-espressoapparaat meebesteld om de verzendkosten te drukken. De bestelling arriveerde snel in stevige verpakking, en de AirFloss laadt weer op. Enige nadeel bij zulke kleinere bestellingen zijn de (vaste) verzendkosten, maar kartonnen dozen zijn niet gratis en DHL of PostNL bezorgt natuurlijk ook niet voor niets. Wie in de buurt van een winkel woont, kan de bestelling ook gratis daar afhalen. Verder een groot assortiment, waarvan veel op voorraad is. Een specifiek apparaat zoeken is alleen soms lastig, maar dat komt vaak door de vele onoverzichtelijke typeaanduidingen, en ligt dus vooral aan de fabrikant.

bezorging was keurig op tijd.

zie boven

duidelijke site, snelle levering.

Aan de hand van het merk en type het juiste onderdeel gevonden. Supersnel en correct geleverd, Top !

die Service van Parts is er een met Hoofdletter

Of je nu verkeerd besteld en vraagt om te retourneren; Of je vraagt om advies onder welk nummer te bestellen: je wordt correct geholpen!! Houden zo!

Precies het onderdeel kunnen vinden dat ik nodig had van een oud model keukenmachine, snelle levering. Prima!

snel en goed

inderdaad 's avonds besteld, andere ochtend al in huis en dat is wel fijn als het een onderdeel van je koffiemachine is en je anders zonder koffie zit

Snelle en accurate levering

We hadden een onderdeel voor onze koelkast nodig. Deze werd zelf sneller geleverd als verwacht (binnen 24 uur)!

uitstekende service

vandaag bestellen morgen in huis.Dit is een kreet die waar is.

Snel geleverd kwaliteit van de snaar lijkt goed maar dat moet de tijd uitwijzen. Voor nu super tevreden!

super

Gekregen wat ik had besteld binnen 24 UUR Super