Alles was volgens verwachting

Alles was volgens verwachting

Groot assortiment en super snelle levering

UitsteKend op tijd bezorgd

Alles goed

voortreffelijk

Goede hulp om het juiste artikel snel in mijn winkelmandje te krijgen en vervolgens een snelle levering. Dit alles op een zondag besteld en maandag in huis. Kan niet beter!!!!

professioneel, goed advies, snelle correcte afhandeling

In eerste aanleg verkeerd onderdeel besteld, goed advies van service balie en per kerende post opgelost, retour artikel binnen dag gecrediteerd en terug betaald !

We hadden artikel verkeerd besteld ,gebeld naar firma .werd vriendelijk te woord gestaan .konden artikel terug sturen ,en geld was ook weer met een dag terug gestort. Top

Aanbevolen

Aantrekkelijke prijzen, snelle bezorging.

Snelle en goede service

De service was goed en snel , en op de aangegeven dag werdt het juiste product aangeleverd

klasse

Alles op tijd geleverd en het paste precies en voor de goede informatie.

Overzichtelijke site

Top, snel en netjes!

Duidelijke site. s Avonds besteld en volgende dag al bezorgd. Perfecte groentelade.

Top service!!

Geweldig zo snel en goed

Heb mijn pakket nog niet

3SBEE0441600901 Bestelling nog steeds niet bij dhl Wel op gestuurd?

Snel geleverd na order

Betreft De Longhi reservoir. Mijn conclusie dat de melkopzuiging bij het oude reservoir niet meer goed functioneerde werd bevestigd. Na plaatsing van het nieuwe reservoir werkt het apparaat weer als vanouds. Hulde voor de snelle levering.

Zondagmiddag besteld, maandagmorgen in huis.

Topservice! Snelle bezorging.

Super snel verstuurd/bezorgd. Goedkoop geprijsd.

snel geleverd

snel geleverd en precies zoals omschreven.

Precies het onderdeel dat ik nodig had, razendsnel bezorgd.. Top!

Zoals de titel al zegt, een zeer tevreden klant. Goed doorzoekbaar assortiment en na bestelling snel verwerkt en bezorgd. (ook de notificaties met updates van het bestel & bezorgproces zijn goed geregeld! Enige note: Ik zag ook nog een aantal parts zonder foto, dat zou misschien nog beter kunnen, zodat deze parts makkelijker te identificeren zijn. (hier had ik echter geen last van)

Korte levertijd

Super snelle service

Overzichtelijk, bestellen en dan snel in huis. Oftewel top!

Prima geregeld.

Gemakkelijk en snel besteld en vervolgens snel geleverd.

Snel en gemakkelijk!

Heb meteen de goede onderdeel kunnen vinden en volgende dag al in huis ontvangen!

Duidelijke web-site met goede uitleg, kreeg daarom het juiste materiaal.

Vlugge levering

Uitstekende service en snelle levering

Via de site gemakkelijk onderdelen te vinden en te controleren of deze geschikt zijn voor het apparaat type. Bovendie een zeer snelle levering en je kunt het via een postnl punt laten afleveren. Kortom Top service.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE