Snelle levering, goede prijs, kwaliteit.

Zeer tevreden, zeker aanbevelen aan anderen.

De spullen zijn goed.

De doos waarin het verpakt zat, we extreem groot, met veel plastic erin. Dat is verspilling een slecht voor het milieu. Ben ik een vaatwasser een tweede leven aan het geven....

Snel en perfect geregeld

Het was even zoeken op de website. PartsNL is telefonisch goed bereikbaar en per kerende post offerte ontvangen voor benodigde onderdeel. Volgende dag al geleverd. Goed geregeld

Goede en duidelijke site!

Overzichtelijk zoekregister waardoor snel is op te sporen wat we zochten.

Goede service en snelle levering

Onderdeel snel gevonden op de website en van hoge kwaliteit

Snel en goed

Na bestelling, die ook nog eens voordelig was, al snel de bevestiging dat het vi DHL verstuurd was. En zo waar was DHL ook snel terplekke.

ok

Het was zoals verwacht

helemaal goed

Parts.nl helemaal aan te bevelen zeer uitgebreid assortiment. Gemakkelijk mijn onderdeel gevonden en binnen 1 dag al binnen. Hiedoor kon ik weer direct van onze droogwasmachine beschikken. Ga zo door.

Heel tevreden

De onderdelen voor onze handstofzuiger zijn binnen 1 dag geleverd.

Super bedrijf

Dit bedrijf heeft service met een hoofdletter S Had eerst verkeerde o ringen besteld die trouwens super snel geleverd werden Ook de retourzending en terug betaling was binnen 3 dagen geregeld. Ze zijn heel bereid willig hebben mij uitstekend geholpen met het vinden van de juiste o ring.

Goede communicatie en snelle levering van bestelde artikelen

Vlot geleverd en het past perfect!

Makkelijk besteld op type nummer en merk. Koelkastscharnieren werden vlot geleverd (volgende dag). Heb ze gemonteerd en past perfect. Montagehandleiding wordt meegeleverd voor als je het nodig hebt.

Goed en snel gevonden en geholpen

Snel adv serienummer het juist onderdeel voorgeschoteld gekregen. Snelle levering. Goede journey.

Zojuist mijn nieuwe koelkastlades ontvangen. Keurig verpakt en snel afgeleverd. Erg tevreden!

Heb alleen nog niet het juiste artikel kunnen bestellen. Deur op deur montageset voor koelkast. Volgens jullie medewerkster kan dit niet maar we hebben dit in het verleden al vaker gedaan. Dus dat gaat wel.

Snelle levering en artikel zoals inschreven

Makkelijke website, snel besteld en twee dagen later binnen.

Veel keus onderdelen en snelle bezorging.

Ik zocht een nieuwe waterbak voor mijn dolce gusto koffiemachine Snel gevonden op deze site. Goede prijs en volgende dag netjes ingepakt thuis bezorgd.

Uitstekende service, en snelle levering.

Mijn bestelling raakte zoek. (Niet de schuld van Parts.nl!) Er werd door Parts.nl direct vriendelijk gereageerd op mijn e-mail, en er werd onmiddellijk gezocht naar een oplossing: ik kreeg mijn bestelling opnieuw toegezonden. Het probleem werd door Parts.nl zelf later onderzocht. Ik ben heel tevreden over de service van Parts.nl

het duurt wel lang!

Ik krijg een mail op vrijdag, dat het meestal na een werkdag aanwezig is. ik krijg dan een mail ter bevestiging. Het is nu woensdag en ik heb nog steeds geen mail of het aanwezig is. Ik krijg nu wel een mail over mijn ervaring. In vind dit vreemd. Om aan te bevelen zou ik eerst uw reactie willen zien voor dat ik ga oordelen. Ik zie dat ik verplicht wordt om toch een oordeel te geven. dus dan maar negatief, maar dat is zonder reactie. Jammer ik moet ook sterren geven? Ik heb zelf gebeld en uitleg gekregen. Deze mail was te snel en het product was niet in voorraad. Daarom heb ik mijn visie gewijzigd.

Snelle levering, duidelijke website.

Ik heb een fijne ervaring met Parts. Website duidelijk, je kan meteen kijken of je onderdeel wel geschikt is voor je apparatuur. Heel fijn

Vandaag besteld, morgen in huis

Topservice, vriendelijke bestelwebshop,

Onderdeel was makkelijk te vinden. En snel geleverd

De onderdelen die ik tot nu toe nodig had, heb ik makkelijk kunnen vinden en zijn snel geleverd

Goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd!

Zeer goed en tevreden

Dacht dat het langer zou duren .niet dus

Heb onderdelen voor de vaatwasser besteld een onderdeel hadden ze niet op voorraad dus dat zou ongeveer een maand duren. Nou niet dus heb maar een week met de hand hoeven afwassen. Helemaal top

Super snel kon ik weer strijken!

MIJN STRIJKIJZER BEGON TE LOEIEN !! Ontkalk reservoir was leeg , dus stoppen met strijken . PartsNL site gevonden en gauw nieuwe besteld, volgende dag in huis . Alles weer keurig gestreken in de kast !

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE