top

snelle levering nu hopen dat het lukt

Helder en snel

De site is duidelijk. Vul je apparaat in en je krijgt direct de beschikbare onderdelen te zien. De volgende dag zijn ze in huis.

Juiste artikel op beloofde tijdstip ontvangen

Artikel was op een heldere manier te selecteren en te bestellen. Met name door voorgaande bestellingen prettig snel ingevuld. Goede vervolginformatie via mail die ook prima nagekomen is.

Snel en goedkoop!

Alle (originele) onderdelen die je bedenken kunt. Had het 's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Keurig verpakt en de prijs... goedkoper dan op alle andere sites.

Very quick delivery and part perfect

The purchase was easy on the site, the delivery super quick and the product is exactly as expected, good quality.

Goede communicatie

goede service ondanks dat het onderdeel niet was te leveren

Na een emailwisseling en telefonisch contact was duidelijk dat de ovenlamp voor mijn combi niet was te leveren. Daarna een vervangende lamp(met houder) uitgezocht en alles doet het weer. Snelle levering zonder poespas.

super

Dadelijk antwoord op mijn vraag gekregen Makkelijk om te bestellen en af te rekenen en ook belangrijk super snel geleverd in top verpakking !!!

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Prima geregeld

Snelle en compleet correcte levering van mijn bestelling

prima service met duidelijke site

handig zoeken naar een onderdeel is een pre. Bij part.nl hebben zij dit prima ingericht waardoor ik snel en eenvoudig een artikel kan vinden en bestellen. het ophalen bij een vestiging is prima in de hand bij parts.nl evenals het retourneren. een tevreden klant

Heldere website, belofte nagekomen

Helemaal goed en snel!

Het betreffende onderdeel was heel snel en goed afgeleverd. Gemakkelijk kunnen bestellen via de website. Heel bijzonder wanneer je denkt aan de vele onderdelen die hier op de website worden aangeboden. Klasse!

Volgens afspraak geleverd

Gewoon prima

Had nieuwe filters nodig voor afzuigkap, online besteld, betaald en de volgende dag werden ze keurig op tijd afgeleverd.

Snel en goed.

Snel en goed.

Alles snel te vinden op de site en duidelijk. Snelle service

Super goed geregeld

Na betaling binnen 2 dagen binnen goed verpakt.

Product snel geleverd, communicatie slecht

Ik heb mijn product via Parts.nl opgezocht, besteld en betaald. Daarna geen ontvangst bevestiging of factuur ontvangen. Pas nadat ik via mail Parts.nl hiervan op de hoogte bracht kreeg ik een bevestiging en factuur.

Via webshop afhalen in eigen winkel

Bestelling gedaan in de webshop en de andere dag al kunnen afhalen.

zeer snelle levering

x

Snelle en goede leveringen

Zeer goede ervaring

Goed aanbod, snelle levering en goede kwaliteit.

Bestellen en ophalen ging heel makkelijk.

Ondanks de Corona tijd ging alles heel makkelijk.

Zeer goed.

Alleen maar positieve gevoelens en ervaring.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE