top

alles snel geregeld , netjes een factuur ontvangen , snel en goed verpakt geleverd. Dit is dus een betrouwbare firma voor mij waar ik zeker nog vaker iets bestel. 10 punten.

Prima Snel geleverd

Duidelijke website Het onderdeel konden we 2 dagen later ophalen

Snel en goed geleverd

Ben tevreden over de afwikkeling van de bestelling

Overzichtelijke site en snelle levering

Door duidelijke beschrijving 'n makkelijke manier van bestellen van welk onderdeel dan ook.

Uitstekende service!

Tja, wat kan ik verder nog zeggen? Gewoon simpel, snelle & goede service. PartsNL doet gewoon wat het moet doen :)

Super snelle levering van het bestelde onderdeel

Als je een keukenmachine hebt en de deksel gaat kapot.... dan is het super fijn dat je binnen 24uur een nieuwe kunt gaan gebruiken.

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Een onderdeel voor een karcher hogedrukreiniger besteld op de af gesproken tijd geleverd. keurig,dik tevreden.

Snelle levering en goedkoop

TOPPIE

uitstekend

uitstekend geregeld. Zeer tevreden.

non event , kopen wachten , geleverd

Snelle reacties

juiste artikel

Makkelijk besteld en snel geleverd

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Levering is al de volgende werkdag. Wat wil je nog meer?

Makkelijk te bestellen, Had verkeerde onderdeel besteld, heel gemakkelijk om te retouneren, goede onderdeel de volgende dag in huis.

Snelle en Perfecte levering van bestelling

Wederom na bestellen snel en perfect afgeleverd

Uitstekend!!!!! Geholpen

Mijn bestelling vlug geleverd, fijn contact helemaal top

vlotte service

goed product én snel geleverd.

Belofte wordt nagekomen

Belodyte van bezorgen werd nagekomen, ruim assortiment van reserve onderdelen goede service

Superrrr

Binnen 1 dag binnen!! Super service

Nvt

Op dinsdag besteld op woensdag al netjes geleverd.

Makkelijk, snel geleverd

Snelle levering, netjes verpakt product

Bij Parts kocht ik twee flesjes ontkalker voor mijn Senseo. Een dag na de bestelling had ik de flesjes in huis. Snel! En netjes verpakt in een kleine doos.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk, fijn om te kunnen bestellen en gewoon op te kunnen halen in de winkel.

Prima koop

Duidelijke website, zeer snelle levering

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE