Snel geleverd en het juiste artikel

PartsNL is zeker specialist in onderdelen Snel geleverd en het juiste artikel

gewoon goed, normaal.

betaal de bezorgers beter

Overzichtelijke site en snelle levering

Op de site makkelijk mijn onderdelen gevonden besteld en de volgende dag bezorgd

Duidelijk, zeer snel en accuraat

Prima snelle actie: bestellen, betalen en direct leveren: heel goed dus!

Duidelijk site, keurige levering

Goede duidelijke site waarop alles goed wordt aangegeven. Kan bijna niet fout gaan. Goede en snelle levering en het paste perfect. Met vriendelijke groet, Martin

DHL heeft eerste verzending niet bezorgd

Het bestellen en betalen was probleemloos. De track and trace code die ik kreeg (DHL) meldde dat er problemen waren met de bezorging en dat dat 2 dagen kon duren. Na een week Parts.Nl gemaild dat ik nog steeds niets ontvangen had. Snel bericht gekregen dat het opnieuw verzonden zou worden. Dat is gebeurd en ook tijdig afgeleverd. Dank voor de correcte afwikkeling

Bij parts.nl grijp je nooit mis.

Wanneer ik een onderdeel o.d. nodig ben zoek ik altijd eerst op Parts.nl en dan moet het heel gek lopen wil ik het niet kunnen vinden. Wat je nodig ben heeft Parts.nl

Gewoon goed

Makkelijk bestellen, en snelle aflevering, alles netjes verlopen.

Niet zo goed

Jammer dat de prijs bij U hoger was als de door Tefal geadviseerde prijs

ondanks carona snel en goed verpakt bezorgt

De rvs dorpels zijn precies goed passend en zien er heel mooi uit.

De goede slang en ruim binnen de toegezegde termijn

Het was best moeilijk om een slang voor de vaatwasser te vinden. Bij Parts.nl niet. Voor een goede prijs en goede levertijd exact de juiste slang ontvangen

Ik kreeg wat ik bestelde volgens afspraak. Ik zou hier zo weer bestellen indien ik wat nodig heb.

Gewoon goede service

Snelle levering goede service

helemaal goed

Zeer goede ervaring en duidelijke informatie

Zeer goed bevallen

super

Snelle levering. Duidelijke website

zeer goed

snelle levering goed product

Onderdeel snel gevonden

Het onderdeel snel in huis,e n de prijs valt me enorm mee.

Snel en compleet

Ik had een korf besteld voor de vaatwasser. Binnen drie dagen was het er al, soepel en efficient.

snel het juiste geleverd

Een prut opvangbak voor mijn koffiemaler was gewoon los te bestellen en volgende dag al geleverd

Snelle en correcte levering

Onderdelen gemakkelijk te vinden en snel geleverd

Echt vandaag besteld, morgen in huis!

Vetfilter van 20 jaar oude itho afzuigkap was aan vervanging toe. Bezoek website en telefoontje later, kon ik bestellen en volgende middag bracht DHL passend filter. Enige minpuntje vond ik de ruime verpakking.

Snelle en correcte levering.

vandaag besteld is mogen geleverd. Indien op voorraad uiteraard. Onderdelen zijn perfect verpakt en snel verzonden.

Snel geleverd goed product

Kwaliteit is goed en prijs is goed. Tevens een snelle levering. Klasse.

Vlotte en snelle afhandeling

Duidelijke productomschrijving. Uitstekende prijs en productvernieuwing. Snelle levering.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE