Goed.

Goed en snel.

Snel en goed

Het juiste artikel snel geleverd.

Kon bepaalde dingen niet vinden omdat p C aangaf dat artikel niet geschikt zou zijn Heb gemaild, en vlugge en correcte artikel Nummer ontvangen. Top prima service.

Fout advies

Deurrubber koelkast besteld na opgave type en merk. Daar is door een medewerker het artikel opgezocht. Kisten 75 euro. Dus toch fout. Past dus niet en omdat het besteld moest worden kan dit niet retour. Jammer dit advies. Verder wel vlotte en vriendelijke service

Prima wisselstukken, origineel

Snelle levering van de originele wisselstukken. Onze stofzuiger heeft weer een comfortabel tweede leven

Gewoon snel, helder, goed en juist

De juiste spullen voor de juiste prijs, snel geleverd, veel op voorraad. Prima website met heldere uitleg en (belangrijk!) type aanduidingen. Gewoon een prima webwinkel, bij elke bestelling weer

Kwaliteit

Onderdeel besteld voor vaatwasser en hij doet het weer perfect en jullie hebben een snelle.bezorging

Keurige vlotte levering

Het is geen voordelige keus om hier onderdelen te bestellen en dan is óók nog eens bezorgkosten moeten betalen, best zuur.

Snel geleverd en hij werkt weer goed

Perfect in alles

Het is een goed product en een snelle levering Ik zal hier meer bestelen

Super snel en perfect geregeld!

Duidelijk omschreven onderdelen, enorme keuze!

Vlotte levering

Handgreep voor mijn Zanussi koelkast past perfect. Levering binnen 24 uur. Sneller kan niet !

Snel, netjes en goede service

Ik heb op dinsdag een bestelling geplaatst en deze werd de dag erna al bezorgd.

wederom mijn leverancier

Goede prijs voor originele onderdelen

Supersnel geleverd

Snelle levering, volgende dag al in huis. Als we weer iets nodig hebben zullen we zeker ook op deze site zoeken. Groetjes Nico en Mia

Snel geregeld

Goed overzichtelijke items. Snel geleverd.

Netjes volgens afspraak het bestelde onderdeel geleverd.

Onderdeel vrij gemakkelijk gevonden op de site, ook het bestellen/betalen gaat eenvoudig.

lastig om onderdeel te vinden

Ik kon een onderdeel niet vinden, want het blijft lastig zoeken. De informatie gestuurd naar de klantenservice en kreeg snel een offerte voor het juiste onderdeel. Zeer fijn!

Zeer snelle levering

Na het opgeven van het typenummer van mijn vriezer, kon ik gemakkelijk het onderdeel bestellen. De volgende dag was het al binnen. Mijn complimenten.

snelle levering, gemakkelijk te vinden

Voor een prima prijs snelle en goede levering waardoor je snel en eenvoudig je apparaten kunt repareren

De bestelling en afhandeling liepen voorspoedig,zoals beloofd! Ook veel dank aan de service vd winkel Parts in Beverwijk. Telefonisch heeft men mij daar heel goed op weggeholpen bij het vinden v het juiste art nr.

Snel en goed

Top snel geleverd en bezorgt.

goed advies, snel en top kwaliteit

Ik heb beschreven wat ik nodig had; typenummer ingevuld en meteen het juiste onderdeel en de volgende dag al in huis om weer fijn te kunnen stofzuigen. Ga zo door!!!

Uitgebreid assortiment en duidelijke foto's

Het onderdeel dat ik zocht had ik snel gevonden. De check of het echt het goede onderdeel was, verliep iets minder soepel, omdat het productnummer van mijn 20 jaar oude mixer naar een fornuis van een ander merk verwees. Niet erg. De foto van het onderdeel was duidelijk. Het onderdeel had ik binnen 1 dag thuis en de mixer werkt weer als vanouds.

Had to buy a new door seal (manchet) for our Samsung washing machine. Super fast to deliver, product was perfect and the website worked well to help me ensure it was compatible.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE