Snel en goed

Ruime keus en snelle levering.

Top bedrijf, ruime keus en accurate levering.

Toppie..... ;-)

Nadat ik geconstateerd had dat de afvoerslang met waterslot kapot was, werd ik door de winkel in Goirle perfect geholpen. Thx, Stefan van den Tillaard.

Snelle levering en goede communicatie!

Miele stofzuiger handgreep besteld, keurige prijzen en snelle levering. Ik kon aangeven welke bezorgdag het mij het beste uitkwam en perfect op tijd geleverd. Communicatie omtrent status van mijn bestelling is ronduit goed!!

Lekkende koffiemachine snel gerepareerd met onderdelen van PartsNL

Het geleverde product voldeed precies aan de verwachting , en was snel in mijn bezit zodat ik mijn koffiemachine heel snel en met succes kon repareren !!! Helemaal top !

Doen wat ze zeggen

Precies de juiste onderdelen geleverd en keurig op tijd

Top site! En razend snelle levering.

Handige site, met goede zoek functie. Veel in voorraad en top levering.

boven verwachting en snel

kwaliteit en snelle levering

Lastig te beoordelen

Bezorging goed en snel gegaan, alleen heb ik het verkeerde artikel besteld en retourneren is duurder dan het artikel zelf. Misschien moeten jullie eens aan denken om gratis retourneren in te voeren!

Jammer

De bestelde bakplaat past net niet in mijn oven. Scheelt zo weinig, dat had ik bij het opmeten niet opgemerkt.

alles ging en was zoals verwacht

Wel bijzonder hoeveel papierwerk er nog is: handgeschreven stikkers op producten, papieren factuur, etc.

Perfecte levering en conform afspraak

Goed en conform afspraak

Snelle levering en goed advies.

Alles klopt met deze webshop. Kunnen vele webshops als voorbeeld nemen.

Goed en waardeloos

Mijn ervaring bestaat uit 2 delen het eerste deel is de bestelling daar kan ik kort in zijn dat was 100% in orde het 2e deel was niet zo prettig en het betreft het afhalen in de winkel ik wou wat vragen over de bestelling maar dat was teveel gevraagt aan de dame achter de balie ze wou mij niets vertellen over het artikel want ik had het niet bij haar gekocht ik moest het zelf maar uitzoeken als er nu klanten stonden te wachten Zou ik zeggen ok dan maar er was helemaal niemand in de winkel het enige wat er nog uit kwam was jehad het ook bij mij kunnen bestellen mijn antwoord was dat ze dan de telefoon maar eens op moet nemen ofde mail moet beantwoorden. Helaas was dat een zeer slechte ervaring en ze ziet mij daar ook niet meer terug

Uitstekende service. Top artikelen!!

Meerdere keren hier iets besteld voor mijn koelkast, en nu ook voor mijn oven/magnetron. Goede kwaliteit en uitstekende service!!

Snel gevonden, snel bezorgd

Ik had een onderdeel nodig voor mijn koffiezetapparaat, zo gevonden in de makkelijk gesorteerde lijst. Besteld voor 2200 en had 'm de volgende dag in huis

Ga zo door , zeer goede ervaring met parts .nl

Komen na wat er beloofd wordt.

vlotte levering, goede en snelle communicatie

Een door mij gestelde vraag werd snel beantwoord, zelfs in het weekeinde. De daarop volgende bestelling had ik de volgende dag in huis.

Snel, vlot en betaalbaar prima geleverd!

Originele onderdelen besteld, de andere dag direct geleverd.

Kwaliteit en Snelle levering/service

Prima website, overzichtelijk, breed assortiment, prima communicatie, snelle levering, goede verpakking, kwaliteit.

Snel

Bestellen en klaar Zoals het hoort Website duidelijk

Goeden service

Prima onderdelen

Jammer dat de onderdelen in 2 keer werden afgestuurd, slecht voor het milieu. Na een telefoontje werd het 2 de onderdeel alsnog opgestuurd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE