Laden reviews...
3,489 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Tilbakemeldingene peker på rask levering, pålitelig lagerstatus og klare produktopplysninger. Bestillingsprosessen er vanligvis enkel, og delene kommer som beskrevet. Mange kommentarer nevner god emballasje og pålitelig kundeservice. Samlet sett er opplevelsen positiv.
Heel fijn als een onderdeel snel kan worden vervangen en na twee dagen mijn keukenmachine gewoon weer kan gebruiken.
Georgette
Zoetermeer
Een snelle levering en respons op mijn vragen. Twee minpuntjes: 1. Niet duidelijk dat er twee dozen apart (tweede item van order kwam dag later) werden verzonden gaf wat onduidelijkheid. 2. Op de site kan het duidelijker gemaakt worden dat bij de deurdichting geen plakstrip zit, dat had mij een extra bestelling gescheeld. Verder alles in orde.
Marc
Mill
Op zondagmiddag een onderdeel voor mijn koffiezetter besteld en op maandagmorgen vóór de koffie in huis!
Henk
Houten
Zondag besteld,maandag binnen gekregen.
Klaas
Emmen
Netjes verpakt mooi optijd geleverd
Cor
Rijen
Vadaag besteld morgen in huis Snelle verwerking en afhandeling echt top
Hjt
Zevenaar
Op zondag ging de flessenbak van de koelkast stuk (gevallen bij schoonmaken). Bestelling gedaan en maandag was de correcte (de bestelde) bak binnen.
Erik
M
Droger begaf het bleek het een aandrijfriem te zijn zelfde avond besteld. (zaterdagavond). En maandag avond draaide de droger weer. Heel tevreden duidelijke site. Toekomst kom ik zeker daar terug voor onderdelen
johan
Drunen
Typenummer invoeren en snel gevonden!!! Handig systeem
Paula Burggraaf
Boskoop
Lattissima reservoir besteld, prima communicatie vantevoren en levering mooi op tijd, bedankt part.nl
Andre de Wit
Drunen
Op zaterdag ochtend besteld maandagmiddag onderdeel in huis. Was voor een koffieautomaat. Dus voordat de afkickverschijnselen kwamen was ie weer gerepareerd!
Jean-Luc van Boxtel
Nijmegen
1e levering was kennelijk voor iemand anders. Binnen 12 uur juiste bestelling in huis! Wat doe ik met de levering voor andere klantT
Alice Moll
Voorburg
Deskundig advies en snelle afhandeling
Jasperina
Den Helder
Door duidelijke info (beschrijving en foto’s) kon ik de juiste slang voor mijn wasmachine bestellen. En daarna snel geleverd 1-2 dagen. Helemaal top.
Gert
Barneveld
goede service bij vragen en snelle levering!
Brigitte
IJSSELSTEIN UT
Snel geleverd, goed te volgen en kwaliteit.
Pelle
Enschede
klein onderdeeltje voor mijn Miele stofzuiger nodig. Was gemakkelijk te vinden bij PartsNL en razendsnel geleverd.
Adrian
Amsterdam
Goede service en snelle levering.
Marcel
Amersfoort
Koelkast legplanl besteld. Prima geholpen om het juiste type te vinden. Goede service.
Marga
Lelystad
goede service duidelijke communicatie en snel geleverd
Ruud
Veghel
De service was uitstekend.
wilma wijkmans-mantingh
Assen
Samen met medewerker uitgezocht wat ik nodig had. Snelle bezorging. Prima service.
monica
amsterdam
Super snel leveringen. Goede kwaliteit.
Ashot
Vosselaar
Ik zocht een nieuwe thermostaat voor mijn koelkast en na het intypen van merk en type was de thermostaat zo gevonden. Besteld en gekregen. Helaas was dat toch niet het euvel van de koelkast en heb ik het zonder pardon terug kunnen sturen en mijn geld teruggekregen. Goede service
ellen brouwer
Rotterdam
snelle levering conform afspraak en specificatie
Beveelt niet aan
Ed