top

Alle gezochte onderdelen gevonden. Had alleen niet in de gaten dat het een niet zonder het ander kon, dus moest later nog een onderdeel bestellen wat me weer extra verzendkosten kostte. Moet wel zeggen: 's avonds nog bestellen is gewoon de andere dag in huis. Echt bizar snel.

Gewoon goed.

Nieuw slot voor de achterklep met elektrische aansturing besteld. Goede slot geleverd, snel en degelijk verpakt.

Zeer snelle levering van het juiste onderdeel

Tijdens het reinigen / reviseren van de zetgroep van onze koffiemachine bleek een grote ring beschadigd te zijn. Om 21:50 uur besteld en de volgende dag al binnen. De zetgroep werkt weer naar behoren nu.

Uitgebreid assortiment en snelle levering!

Heel fijn om snel een onderdeel te vinden voor mijn keukenmachine zodat ik de dag ernaast direct aan de slag kon. Super snelle levering en uitgebreid assortiment. Top

Prima webshop

Heel veel artikelen, goed beschreven, en snelle levering

Geweldige service.

Wilde een onderdeel voor keukenmachine bestellen maar vond dit lastig. Gebeld, snelle opname telefoon, goed advies. Kreeg foto en offerte. Volgende dag onderdeel bezorgd. Klasse.

razendsnel en correct

positief

heel snel geleverd

ik heb een slang voor onze vaatwasser bestelt om 21.30 in de avond en het werd de volgende dag geleverd

Prijs aangevraagd, snel antwoord. Artikel besteld en dag later in huis.

Op tijd en correct

Betrouwbaar

Prima ervaring

Was onderdelen voor mijn Kacher hdreiniger. Kwam via Google op de PartsNL pagina. Kon met de artikelnummers van Karcher snel de artikelen vinden. Bestellen en afronden ging snel en correct en ik had de onderdelen de volgende dag in huis. Als ik weer onderdelen nodig heb zal ik zeker eerst even bij PartsNL kijken.

Genial!

Todo super bien, Todo llego super bien empacado y ademas justo como lo pedi.

Snel geleverde bestelling

Prima service bij PartNL. Het toegestuurde verwarmingselement bleek niet goed te zijn. Na onze reactie werd er meteen een nieuwe toegestuurd! Prima afhandeling dus!

Goed product en snel geleverd

Heel fijn

Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. En duurde ook korter dan ik had verwacht. Goede plek om auto te parkeren.

Erg te vrede

Het was een snelle levering Binnen twee dagen was het pakketje Binnen top

Goede uitleg en service en snelle levering

Snelle levering en de juiste onderdelen

Heb 2 onderdelen besteld voor een Krups Pixie Nespresso machine. De onderdelen waren de dag na bestelling direct binnen en waren de juiste voor mijn machine.

Geweldig onderdeel snel binnen

Onderdeel besteld volgende dag al binnen Tegen goedkope prijs

goede en snelle acties. Alles prima

Geheel volgens afspraak het juiste onderdeel ontvangen. Heel blij mee.

Loopt nog

Het verkeerde onderdeel ontvangen.wacht op afhandeling. Heb nu het passende onderdeel ontvangen. Prima geregeld.

Snel geleverd!

Snel geleverd, netjes verpakt en een origineel oem artikel dus past perfect.

Prima webshop voor onderdelen

Prima webshop om onderdelen van je vaatwasser te kopen. Makkelijk zoeken, duidelijke informatie, makkelijk bestellen en snelle levering.

Snelle levering, keurig verpakt en gewoon top product

Mijn Dyson was stuk na een val, ik had wekenlang niet in de gaten dat je bij PartsNL verschillende onderdelen kon bestellen. Erop gewezen door een collega, gelijk bestelt wat kapot was en de volgende middag in huis en dus een werkende Dyson. Top service!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE