was helaas niet wat ik bedoelde, Retour was makkelijk maar moest wel weer verzendkosten betalen. Dus ik weet niet of ik nog wel bij jullie bestel. Sorrie
Beste Gerrie, Voor het opzoeken van onderdelen is het van belang om op het juiste en complete modelnummer te zoeken. Je kunt bij ons op de website een extra check doen om te kijken of het onderdeel geschikt is voor jouw apparaat, bij twijfel kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice, zo kun je wellicht retourneren voorkomen. Groet, Team PartsNL
Ik raad iedere hobbyist aan maar ook professionele Bedrijven hier hun boodschappen te doen. Zeer snelle levering en daarbij goede service
Als in de titel, helemaal goed.
wat een keus aan onderdelen
Goede website, snel onderdeel kunnen vinden voor mijn type wasmachine. Vrijdagavond laat besteld, zaterdag binnen en zaterdagavond weer een werkende wasmachine :) Perfect!
Bestelling was snel en netjes geleverd , product als omschreven
Supe fijn dat jullie zoveel onderdelen op voorraad hebben! Anders had ik gewoon een geheel nieuw apparaat moeten kopen. en dat voor een klein onderdeeltje. En fijn dat het snel geleverd is! Had niet gehoeven, maar is zeker een pluspunt!
Een hele snelle levering en goed verpakt .Ben zeer tevreden over deze levering
Super alle onderdelen van mijn Rowenta steelstofzuiger zijn los leverbaar duidelijke site en snel geleverd.
Goede info en uitleg als ook vele keuzes, snel en accuraat verzorgd, verstuurd en erg snel geleverd.
Ik heb een koelkast kunnen redden van de dump door nieuwe scharnieren te bestellen. Hoewel 17 jaar oud waren de onderdelen makkelijk te vinden en snel geleverd.
Goed geholpen nadat mijn pakket zoek is geraakt
Ik was heel blij dat ik het bedieningsscherm van men airfryer eindelijk gevonden had . Wat blijkt nu dat er twee types in bestaan wat ik niet kon uitmaken toen ik de bedieningsschermen bestelde . Als ik de zoek /check simulator gebruikte gaf hij mij steeds als antwoord dat het geschikt was voor mijn airfryer. Het verschil zit hem namelijk dat bij het ene de temperatuursensor mee gaat via het bedieningsscherm en bij en bij het andere de sensor apart zit met een connector. Dus het ene scherm heeft een 5polige stekker en het andere een 6 polige waardoor alles nutteloos is .
Beste Peter, Bij een aantal modellen voor een bepaalde weekcode dient de besturing mee vervangen te worden. Wij vermelden dit in de 'extra informatie' bij het display, wellicht heb je hier overheen gelezen. Indien je de apparaat gegevens en weekcode doorgeeft aan onze klantenservice kunnen zij je de juiste items offreren. Groet, team PartsNL.
Product is snel geleverd en was ook wat ik zocht.
Zeer snel geleverd dat is fijn als je wasmachine het niet doet.
Het bestellen ging goed. De bezorging heeft wat vraagtekens opgeleverd. Ik kreeg t&t voor dhl maar post.nl heeft het bezorgd. Product is goed, hierdoor ook geen contact gehad met klantenservice.
Ik was onzeker welke accu er in mijn Rowenta stofzuiger paste, deze website had veel duidelijker dan andere websites aan welke accu ik nodig had.
snel gevonden wat ik hebben wilde, snelle levering
goede website, s'avonds besteld de volgende dag geleverd
Ik had een vraag voor vervanging van een defect onderdeel. Ik heb hier keurig antwoord op gekregen en een advies. Onderdeel besteld en geplaatst. De Afwasmachine draait weer als nieuw.
Via de mail heb ik een verzoek gekregen om mijn beoordeling aan te passen. Online een artikel besteld en geselecteerd afleveren in de winkel. Na 3 dagen heb ik het algemene nummer gebeld met de vraag wanneer ik het onderdeel kan afhalen. Blijkt dat de winkel eerst de artikelen moet afroepen voordat ze opgestuurd worden. De winkel was over een periode van 4 uur na 6 keer bellen niet bereikbaar. Daarna het algemene nummer weer gebeld en die bevestigde dat deze winkel lastig te bereiken is. Ik moest of wachten of het artikel thuis laten bezorgen maar wel via een nieuwe order omdat de huidige niet veranderd kon worden, alleen geannuleerd. Uiteindelijk heb ik de bestelling dus moeten annuleren en opnieuw besteld om thuis te laten bezorgen. Dit ging wel soepel. Ik ben vriendelijk te woord gestaan door het algemene nummer maar ben niet tevreden over de voor mij onduidelijke en de duur van het klaar leggen in een winkel. Het onderdeel is wel van juiste kwaliteit en goede prijs. Een volgende keer zal ik het niet meer via deze winkel afhalen maar thuis laten bezorgen.
Beste Thijs, Wij adverteren met 'voor 22.00 uur besteld direct verzonden' mits verzonden naar een huis of werk adres. Indien u er voor wordt gekozen om het op te halen bij een PartsNL tonen wij direct dat de gemiddelde levertijd 2 werkdagen is, wellicht heb je hier overheen gelezen. Fijn om te lezen dat je wel tevreden bent over het product. Groet, Team PartsNL.
Original anmeldelse
Online een artikel besteld en geselecteerd afleveren in de winkel. (vandaag besteld morgen in de winkel) na 3 dagen heb ik gebeld met de vraag wanneer ik het onderdeel kan afhalen. Blijkt da de winkel eerst de artikelen moet afroepen voordat ze opgestuurd worden. Uiteindelijk heb ik de bestelling moeten annuleren en opnieuw besteld om thuis te laten bezorgen. Toen wel vandaag besteld morgen in huis. Het onderdeel is wel van juiste kwaliteit en goede prijs.
Snel en correct geleverd
De glasplaat 's avonds besteld en de volgende dag al thuis in de brievenbus.
Alle onderdelen netjes en op tijd binnengekomen
Bestelling en levering prima in orde. Tip: het aantal mailtjes hierover, zou voor mij wel wat minder mogen.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE