Op alle fronten top

Telefonischt zeer goed geholpen, bijzonder vriendelijk en kundig. Levertijd- en plaats zoals afgesproken.

Thanks for helping me choose the right piece

customer service helped me in WhatsApp to select the correct item. Thank you

Snel benodigde onderdelen gevonden op de heldere website.

Duidelijke indeling op de website maakt het zoeken naar onderdelen gemakkelijk. Daarnaast snelle levering, de dag na bestelling werden beide onderdelen al bezorgd. Echt TOP!

Fijne service en goed product

PartsNL heeft me super goed geholpen om mijn product te vinden dat nergens anders beschikbaar was. Ook fijn dat ze een fysieke winkel hebben. Het onderdeel was gemakkelijk te installeren en klopte precies.

Super goed

Had twijfel of ik het juiste artikel/ onderdeel had gekozen. De hulp aan de telefoon was perfect. Onderdeel werd zeer snel geleverd.

de bestelling is snel behandeld

snel e.e.a. afgewerkt.

Duidelijke communicatie = vertrouwen

Mijn onderdeel was niet direct leverbaar. Duidelijke uitleg wat de reden was en gerustgesteld dat het onderdeel zeker geleverd zou worden. Is ook inderdaad gebeurd en ook nog eerder dan verwacht.

Dit is zoals ik het wil, top!

Een probleem met witgoed onderdelen? Dat is hier zo opgelost.

Snel en accuraat

Na een vrij eenvoudige zoektocht gevonden wat ik nodig had

Onderdelen besteld voor mijn 20jaar oude espresso machine onderdelen werden snel en prima verpakt ontvangen weer prima als nieuw werkende machine

niet klantvriendelijk

contact opgenomen over de levering, zei doen daar niets aan, geven gewoon geen antwoord meer. Moest 6,99 Euro bezorgkosten betalen terwijl het moest worden opgehaald doordat DHL beweerde dat er niemand thuis was. Wij kunnen beiden slecht lopen en zijn altijd thuis. Nu moesten we een van onze buren vragen het te gaan halen. Gezegd de bezorgkosten niet te willen betalen, maar daar wordt niet op gereageerd.

De door mij bestelde producten van zijn ontzettend vlug geleverd in een keurige verpakking.

Deze website heb ik opgeslagen zodat ik er gemakkelijk weer zal bestellen.

Duidelijke website en supersnelle levering van mijn bestelling.

Repareren kun ke leren

Oven was kapot, zonde om meteen nieuwe te kopen. Snel duidelijk welk onderdeel ik nodig had om mijn. oven te repareren. En de volgende dag al in huis. 20 euro goed besteed!

top, snelle levering

Prima, snelle levering

Supersnelle levering, past perfect

Op zondagmiddag besteld en maandag vroeg in de middag al geleverd. snelle service

Snelle levering en vind altijd wat ik nodig heb

Top geregeld

Zondagavond een stofzuigerstang besteld, maandag al in huis

Handig zoeksysteem

Snel het onderdeel voor de koelkast gevonden en besteld. Volgende dag in huis.

Heeeeel snel geleverd

Vrijdagavond na Tine hebben wij een verwarmingselement voor de oven besteld en zaterdagmiddag hadden wij het element al in huis. En voor een redelijke prijs.

snel en goed

bestelling snel geleverd en ben tevreden.

top

Bestelling binnen 24 uur afgeleverd en alles god.

Snel en goed

Snelle levering en onderdeel past perfect.

Super snel een oplossing!

Ik had een artikel defect binnengekregen, maar kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd. Heel erg fijn!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE