I found something that I thought is not easy to find

I had a coffee machine but the pod holder was lost, I wasn't expecting to find that part easy but I did a quick search and found that on PartsNL Website, I ordered that and picked that up 2 days later

Gewoon goed

Website is af en toe wat lastig te volgen. Heb per toeval het goede onderdeel gevonden. Service en verzending was erg snel. Niks te klagen.

Goede service en snel antwoord op mijn vraag over welke onderdelen die ik nodig had Snelle verzending van mijn bestelling

Gewoon top!

Beschrijving van artikel op de website was duidelijk. Bestellen appel eitje en de volgende dag in huis!

Top winkel

Top prijs en super super snel levering. +++++++

duidelijk, snel, binnen 2 dagen alles binnen!

De site van PartsNL is heel overzichtelijk en duidelijk. Ik kon snel mijn bestelling plaatsen en werd prima op de hoogte gehouden hoe en wat met de bestelling. Ondanks dat ik te horen kreeg dat de helft van de bestelling waarschijnlijk iets later geleverd zou worden, had ik toch alle bestelde onderdelen binnen 2 dagen thuisbezorgd. Helemaal fijn! Ik beveel dit aan.

Goede zoekfunctie en snelle levering

Het product was via de zoekfunctie makkelijk te vinden en het werd heel snel geleverd. Fantastisch!!!

Correct en juiste producten

Via productnaam de geleverde producten kunnen vinden. Dit werd vrij snel op locatie geleverd en heb dezelfde dag deze ingebouwd. Ma gebruik zeer tevreden gesteld! PartsNL hartstikke bedankt.

Prima advies, snel verstuurd en goed verpakt

Advies gevraagd en link gekregen met het juiste artikel om direct te kunnen bestellen. Artikel op voorraad dus volgende dag keurig op tijd geleverd. Komen afspraken na.

Goede website en snelle levering

Goede producten en snelle levering.

Inmiddels heb ik hier twee keer een kapot onderdeel voor mijn keukenmachine besteld. De informatie is helder en de levering snel. Fijn dat ik mijn keukenmachine weer kan gebruiken en hem nog niet volledig hoef te vervangen.

Ruime sortering onderdelen

Ben heel tevreden met deze “ winkel “ .

Een vrij goed en overzichtelijke website.

Twee jaar geleden had ik een straalunit voor onze magnetron besteld bij PartNL en ging er niet vanuit dat de straalunit binnen 27 maanden weer stuk zou gaan. Inmiddels heb ik een nieuwe straalunit besteld en keurig op tijd uitgeleverd gekregen en gemonteerd. Hopelijk houdt deze straalunit het langer uit. Vlotte dienstverlening en schriftelijke communicatie.

Uitstekend!Een onderdeel besteld voor een 23 jaar oude koelkast(is al fantastisch) en BBC de volgende dag in huis!

Duidelijke site

Zeer snelle levering en via de site zeer snel míjn onderdelen kunnen vinden!

Bezorging termijn helder maken

Ik had er baat bij om mijn product zo snel mogelijk te hebben. Ik koos voor levering in een pars.nl lokale winkel. De levering duurde langer dan verwacht. Mogelijk op site communiceren dat bezorging in winkels op vaste dagen plaats vindt zoals ik hoorde en niet zoals verwacht al de volgende dag.

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en netjes verpakt

Ga zo door

Snelle en juiste levering van onderdeel

Snelle en juiste levering van het onderdeel

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering

goede en fijn berdrijf

product snel gevonden en voor een scherpe prijs.

Gewoon goed

Artikel snel gevonden op de website. Bestellen is gemakkelijk. Snelle verzending. Handige instructievideo onder tips hoe te vervangen.

Goed en snel

Zo dag besteld, maandag in huis.

Snel en netjes geleverd

Nadat ik eenvoudig de juiste (extra) batterij had gevonden voor mijn steelfstofzuiger kon ik deze eenvoudig bestellen. Daarna keurig verpakt snel in huis.

Zeer goed!

Prima ervaren!!