Snel het juiste onderdeel in huis.

Handige website, relevante informatie, goed snel en eenvoudig het juiste artikel bij mn vaatwasser gevonden. Snelle verzending! Dikke 10 en voor herhaling vatbaar!!!

Na misse levering dit goed rechtgezet.

Ondanks duidelijke foto typeplaat apparaat in eerste instantie verkeerd onderdeel geleverd.(leek er wel erg op). Dit is later juist geleverd en foute onderdeel na retourzending inclusief verzendkosten volledig gecrediteerd. Helemaal top.

Snel geregeld en juiste onderdeel

De omschrijving van het onderdeel kon wel beter (qua afmetingen en geschikt voor welk model koelvriescombinatie), maar naar een beetje zoeken verliep de bestelling heel vlotjes.

In een woord: Geweldig

Zeer duidelijke site waarop alles goed is te vinden en een supersnelle levering. TOP 100 punten. Ga zo door. Gr. Christo

Duidelijke catalogus àlles makkelijk te vinden en te bestellen . Volgende dag de bestelling al in huis exact volgens afspraak.

Na mijn bestelopdracht is er snel geleverd bij de plaatselijke parts dealer

Vlotte levering

Snel lamp gevonden voor afzuigkap. Er was enige twijfel of het de juiste was. De chatfunctie heeft uiteindelijk tot de juiste keuze geleid.

Mijn ervaring .

Mijn ervaring is goed niks op aan te merken . De bezorgers wisselen wel vaak maar ze zijn toch altijd vriendelijk en zo moet het zijn Nog een fijne maandag groetjes J.A.Noordhuis

goede snelle levering alleen jammer dat het met dhl is, maar ja...

Fijn dat je (bijna) alle huishoudelijke onderdelen online kunt bestellen

Snel verzonden, originele onderdelen super communicatie

Super bedrijf dat snel verzend ,goed verpakt ,originele onderdelen en track en tracé houd je goed op de hoogte mijn 5 volle sterren waard

geweldig

Het product was makkelijk te vinden op de site en te bestellen,netjes op tijd geleverd zonder vertraging.

razend snelle juiste levering

s'middags om 15.00 uur 2 onmisbare onderdelen besteld, levering de ander dag om 10 uur. Perfect!

Super geregeld!

Snelle levering, in de middag besteld, de volgende dag in huis.

Geweldige service

Snel gevonden wat ik zocht. Prima prijs. Direct besteld. Volgende dag binnen. Apparatuur gerepareerd. Op naar volgende klus. Hier kan menig internetbedrijf nog iets van leren. Parts.nl = SERVICE OP ZIJN BEST

Positief

Ik bestelde een onderdeel bij Parts en ontving het bestelde onderdeel de volgende dag.

Prima webshop met uitstekende klantenservice

Vanaf het bestellen tot het afleveren verloopt het hele proces duidelijk en efficiënt. Als klant wordt je adequaat geïnformeerd over iedere stap in het proces. Hier werkt men volgens afspraak.

Alles prima verlopen

Supersnelle levering, goede producten.

Klantvriendelijk en supersnel levering

Na een paar mailtjes heen en weer om er achter te komen welke onderdeel ik nodig had, heb ik het onderdeel besteld. 1 dag later werd deze bezorgd

prima en op tijd geleverd

ik denk een goed bedrijf

Mooie website

Goede ervaring . Via de chat goed geholpen om mijn onderdeel te vinden ,, super ,, Snelle verzending .

perfect

Volgende dag in huis

Snelle levering, prima service

Artikel makkelijk te vinden, zeer gemakkelijke bestel functie, snelle levering en prima service

Mijn eerste ervaring met Parts. Nl was geweldig

Uiterst snelle levering. Super Op zondag besteld en maandag al in huis. Gewoon geweldig.

geweldig

Binnen een dag had ik het bestelde artikel binnen en het was keurig verpakt . Ook voldeed het aan de verwachting.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE