Prima volgens afspraak

Nieuwe Magnetron? Nee, onderdelen vervangen!

Glasplaat gesprongen. O jee, magnetron onbruikbaar. Zijn er onderdelen mogelijk? Wel even zoeken, maar er kon een passende glasplaat besteld worden die binnen korte tijd bezorgd werd. En het werkt weer!

Snel, goed en duidelijk

Fijne website met duidelijke onderdelen. Bestelling gaat vlot en afhalen bij een winkel is erg gemakkelijk.

Snelle service , duidelijke website

Snelle levering goede prijs

Vriendelijk en snel

Vriendelijk personeel en snel geholpen

Snelle levertijd

Snel geleverd. Door de check gelijk de juiste producten besteld

Zó’n snelle, goede service !!!

Gisterenavond besteld, vandaag geleverd ! Geweldig!

Ik heb nog niks ontvangen

Ik heb een onderdeel bestelt op 28 februari met de notitie vandaag besteld morgen in huis maar het staat nu al anderhalve week op verzonden. Op het lokale lokatie kunnen ze me ook niks vertellen

alles is prima gegaan

ik ben zeer tevreden onze wasdroger is al 18 jaar en met het nieuwe onderdeel doet hij het weer prima snel geleverd dat is ook fijn

Gewoon goed geregeld

Prima omschrijving van het onderdeel en in welke types dit het juiste onderdeel was. Zaterdag besteld, maandagmiddag binnen. Maandagavond hadden wij weer ijsblokjes uit onze vriezer. Top.

Bijna alle onderdelen voor onze koffiemachine

De webshop geeft heldere selectiemogelijkheden per merk en model apparaat waarvoor je een onderdeel nodig hebt. De prijs is redelijk en de verzendkosten kun je beperken door het item te laten aflveren in een vestiging van PartsNL.

Snel in huis en goede service

Belangrijk onderdeel voor mijn Karcher weer snel ontvangen.

Goed product snelle levering

Goed product tegen redelijke prijs, Snelle levering.

Top service. Snelle levering.

O derdeel snel geleverd en van goede kwaliteit.

Erg tevreden over de service van PartsNL

Ik ben erg tevreden over de service van PartsNL. DHL had op onverklaarbare reden mijn adres niet kunnen vinden. Met de rede dat mijn adres onbekend of niet juist was..... Dat is dus gewoon bull****... Vervolgens heeft PartsNL heel netjes de artikelen opnieuw verstuurd via een andere verzender en dat kwam prima aan. Dank je wel PartsNL.

snel en voordelig

Voordelig een onderdeel voor mijn Braun staafmixer set gekocht bij PartsNL. Het was de volgende dag in huis. Erg tevreden!

Snel een goed

Wereld service!

Mijn relatief nieuw wasmachine ineens maakt veel lawaai. Helaas net garantie voorbij. Op de site van PartsNL vind je alle onderdelen van, inclusief montage film! Volgende dag nieuwe schokdempers ontvangen. Voor paar tientjes wasmachine is weer als nieuw. Koffiezetapparaat lekt. Natuurlijk hebben ze deze onderdelen op voorraad. Twee schroefjes los en weer genieten van mijn koffie. Reparatie hoeft niet duur en vooral niet ingewikkeld te zijn. Voor dat je iets weggooit kijk eerst op PartsNL. Beter voor je portemonnee, beter voor het milieu!

Zoeken, bestellen, betalen en ontvangen->alles snel en doeltreffend, top

Was op zoek naar een onderdeel staafmixer.. Via de suggesties die werden gedaan kon ik checken of het de juiste was. Daarna snel afgehandeld en ook snel het juiste ontvangen.

Snel en makkelijk het juiste product gevonden!

Bakje in de koelkast kapot. Je voert het serienummer in en komt direct bij het juiste product. Volgende ochtend bezorgd. Heel fijn.

Netjes en snel bezorgd en voldoet aan verwachting

Foto op website mag wel iets beter

Besteld en binnen 24 uur product thuis, zeer goede service.

Perfecte service en snel

Goed duidelijk en snel

Was blij dat het snel geleverd werd

Origineel onderdeel en snel geleverd

Origineel onderdeel, snel geleverd tegen voor een okee prijs en verzendkosten. Volgende keer weer.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE