Blij met de snelle levering van het onderdeel.

Perfecte site, onderdeel snel gevonden en ook supersnel geleverd. Blij mee. Maar even onder koppie koffie gezeten.

Snelle levering en voldoet aan verwachtingen Ook het leveringstraject werd super goed begeleid wist exact wanneer pakket geleverd werd Complimenten

Een ingewikkeld onderdeel van een vaatwasser kunnen bestellen via de website.

super snelle en correcte levering

Deurrubber van mijn diepvries besteld en binnen enkele dagen keurig geleverd. Met de uitleg, die was bijgesloten, was het een fluitje van een cent om het oude rubber te vervangen. Heel blij mee

sneller dan snel !

In eens de houder van de stofzuigerzak kapot en dan? Eenvoudig het reserve onderdeel kunnen vinden zowel op nummer als op afbeelding ! top snel besteld en de volgende dag al weer in huis.

Supersnel wasmachine onderdeel in huis

Wij hadden een lekkage onder aan de wasmachine. Bleek een slang te zijn. Type nummer opgezocht. Slang opgezocht en op de site van parts.nl gecontroleerd of die past. Overduidelijk! Besteld ! Dag erna binnen. Gemonteerd en wasssn maar. Is toch prima! Een bedrijf laten komen duurt soms al een paar dagen

Het juiste artikel de volgende dag geleverd.

Het juiste artikel de volgende dag geleverd.

geweldig

Onderdelen van een keuken die 24 jaar geleden geplaatst is en nu toch nog de onderdelen van de NOVY afzuigkap kunnen bestellen Ook eerder al een keer onderdelen al wat oudere wasmachine besteld

Goed.

Heel tevreden over mijn bestelling. Verzending is goed gegaan. Alleen de bezorgen niet. Uiteindelijk is ook dit goed gekomen. Dank.

SUPER snel geleverd

echt, wat er staat gebeurde dus ook ... binnen 24 uur geleverd via DHL

Zeer betrouwbare webshop

Snelle en fijne afhandeling, je wordt goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Zal hier zeker nog eens bestellen of aanbevelen bij anderen.

Duidelijke website

Onderdelen besteld en snel geleverd .

Een snelle en niet te dure produkten

Een verwarmings element besteld de keuze was ruim voldoende en verschil in prijzen. Snel geleverd.

PartsNL voor alle onderdelen, reële prijs en snel geleverd

Ik bestel al jaren bij PartsNL onderdelen van huishoudelijke apparaten. De website zit goed in elkaar. Werkelijk alle soorten onderdelen zijn snel te vinden. Als je de prijzen vergelijkt met andere websites, vragen ze een reële prijs en je bent er zeker van dat alles snel wordt geleverd. Is er een onderdeel niet op voorraad o.i.d. dan wordt dan gelijk vermeld, dus dan weet je gelijk waar je aan toe bent.

Snel en goed

Binnen 24 uur kreeg ik een onderdeel thuis bezorgd. Belangrijk om met mijn klus snel verder te kunnen. Super!!

Het onderdeel van het koffieapparaat was snel gevonden, controleren op het typeplaatje en de bestelling was zo geplaatst, de volgende dag in huis. Het kapotte paneel gedemonteerd en de nieuwe geplaatst, en daarna weer heerlijk een bak goede koffie kunnen zetten.

Prima op tijd

Het was inderdaad vandaag besteld morgen in huis, alleen het tijdslot tussen 10.00 en 15.00 uur is lang

Zeer tevreden!

Door het, voor mij, onbekende bedrijf, was ik wat onzeker:) Maar ben positief verrast: goede informatie op de site over geschiktheid voor mijn type apparaat. Snelle levering en goede communicatie over de status van mijn bestelling. Echt een aanrader!!

Het veiligheidsglas oven was gebroken. 16-02 besteld. Zou 10 werkdagen duren. Maar 24-02 kwam het glas al op mijn adres. Perfect, uitstekende service.

TOP!

Duidelijke product omschrijving op de site waardoor ik eigenlijk zeker was dat ik het juiste bakje voor mijn hakmolen ging bestellen. Daarna is alles snel afgewerkt en ben ik blij met mijn nieuwe glanzende bakje.

Makkelijk bestellen en snelle levering

snelle levering, uitstekende communicatie, betrouwbaar, ook de website!

zie de reactie in één zin!

Supersnelle leverering

Ik zocht nieuwe grillplaten voor onze oude Tefal grill. Snel gevonden op de website van PartsNL en de volgende dag in huis!

Snelle levering en juiste artikel

Juiste artikel is prima te vinden op de site ook zonder artikelnummer.

PRIMA

Vandaag besteld en volgende dag in huis . Wat mij betreft top

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE