Netjes en snel geleverd ,super blij mee . Ik beveel Parts iedereen aan en geef het ook door aan iedereen

Snel, uitstekend

Zondag middag besteld en maandag al binnen. Exact het goede onderdeel, was al bang dat ik een heel nieuw apparaat moest kopen. Echt een aanrader

Top :)!

Zeer snelle levering. Tijdens transport was er iets misgegaan (kan gebeuren), is door bedrijf meteen verholpen. Prima service dus! Artikel zoals verwacht.

Eenvoudige site om te bestellen

Snelle levering en makkelijk zoeken op de site naar art nr.

Supper snel geregeld

S'avonds om 21:55 besteld en daag erna om 13:00 in de brieven bus. Geweldige service. Bedankt

Onderdelen is original

Onderdelen is original Service goed

Uitstekende service en snelle levering

Goed en originele onderdelen Kan het niet beter een dikke 10 Met vr groet P.prins ⁶

Snelle levering én correct !

Correcte snelle levering en goed contact per telefoon over vragen ed. en wordt snel en aquraat afgehandeld. Echt top !

Beloven en doen

Simpelweg service en beloven maar doen dir ook. Zeker een aanrader

Ik zou er zo weer een bestelling doen

Mijn bestelling was goed verpakt En was keurig op tijd geleverd

Snelle levering voor een prima prijs, jammer van de verzendkosten

Klepjes besteld voor Philips koffiemachine. Direct leverbaar en niet duur. Jammer dat voor een brievenbuspakketje zoveel verzendkosten betaald moeten worden. Verzendkosten hoger dan de prijs van het bestelde product Verder dik tevreden..

De site is duidelijk en je vind snel wat je zoekt. Je ontvangt precies wat je besteld en daarmee is de site ook door en door betrouwbaar. Bedankt !

Betaalbaar en snel.

Ik had snel een onderdeel nodig voor mijn magnetron/oven. Dat vond ik snel bij PartsNL. Het was betaalbaar en ook de volgende dag al geleverd, nadat ik het de avond ervoor had besteld.

onderdeel wat goed past, goed uitgezocht

Uistekend

Prima website en bestelprocedure. Sneele levering.

Snelle, scherpe en goede service!

De bestelling was snel gemaakt dankzij de heldere productomschrijving. De rest liep super gesmeerd, waardoor ik mijn bestelling de volgende dag al in huis had!

UITSTEKEND

Geen minpunten

Zeer ruim assortiment

De gewenste onderdelen voor mijn Black & Decker kruimeldief waren snel te vinden. Na bestellingen hiervan waren deze binnen 24 uur in huis. Uitstekend !

Topservice

Alles weergegeven en geleverd op een duidelijke ,snelle en correcte manier .

Topservice, en dit was niet de eerste keer! Klasse. Bedankt.

Fotootje en hups, offerte! Dank voor de hulp.

Zeer snel bezorgd. Uitstekende kwaliteit!

top snel en goed

Perfect, super snelle service. Dank!

super geholpen, in een dag geregeld.

Ik was op zoek naar nieuwe rubbers voor mijn vaatwasser maar zag door de bomen het bos niet meer. Na het voorleggen van mijn probleem aan de dame van de helpdesk waren in no time de juiste artikelen gevonden, besteld en de volgende dag al geleverd. dankzij de onderdelenafbeelding zelfs voor een persoon met 2 linkerhanden als ik, eenvoudig vervangen. De vaatwasser loopt weer als een zonnetje. Kudo's

Snel en goed

De bestelde inbouw leds voor onze Novy afzuigkap zijn gemakkelijk besteld en zeer snel, ruim binnen de aangegeven levertijd, geleverd.

Goede service en vooraf juiste informatie.

Kort en duidelijk het telefonische overleg vooraf en de ontvangen mail om gelijk te kunnen bestellen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE