Niet wat ik nodig had, maar dat lag zeker niet aan PartsNL.

Ik had een onderdeel voor een keukenmachine nodig, het benodigde type was niet te vinden maar de afmetingen en merk (mengbeker) kwamen volgens mij wel overeen. Het product was netjes de volgende dag geleverd, in eerste instantie erg enthousiast, leek als 2 druppels water maar bleek net niet te passen. Ik mocht gewoon het product terugsturen en zou mijn geld weer ontvangen, dit is allemaal goed gegaan en ik had binnen 4 dagen mijn geld weer op de rekening , incl transportkosten. Wel moest ik de retour kosten zelf betalen, maar eigenschuld doet ook pijn.

Super service.

Ik besteld twee artikels, maar 1 was niet in voorraad. Werd hiervan direct verwittigd. Kreeg enkele dagen later een mail dat het bewuste artikel niet in korte tijd beschikbaar zou zijn en kan eventueel een gelijkaardig artikel krijgen. Vond ik prima. Een dag later had ik de gevraagde bestelling. Dus dat is top communicatie.

Snelle, nette levering

Snelle, nette levering

Ĥadden de flessenrek van de kk stuk . Bij de zaak waar hu was gekocht besteld, ieder keer maar weer bellen 2 mnd nog niks zoeken op Parts Besteld en anderdaags al geleverd,paste niet. Zat foutje in de bestelling gebeld , en via de mevrouw aan de andere kant goed art toe gestuurd via de mail besteld . En anderdaags al geleverd

Snel inleveren, goed service en hoog kwaliteit.

Geweldig goed geholpen.

Aan de hand van het serienummer van de koelkast kon ik nergens het juiste onderdeel vinden wat ik nodig had (groentelade). Na het opsturen van het type etc kreeg ik een offerte voor het juiste onderdeel. Besteld en betaald en toen het leverbaar was werd het gelijk doorgestuurd. Mijn schoonmoeder is helemaal happy met haar nieuwe groentelade.

Goede goede service

Goed geholpen vriendelijk personeel.

superkwaliteit superlevering

Geweldige site, service en levering.

Snelle levering zoals besteld.

Duidelijk aanbod. Gemakkelijke bestelling. Snelle levering. Product precies zoals besteld. Tevreden

Breed assortiment en zeer snelle verzending.

Breed assortiment en zeer snelle verzending.

Fantastische hulp op maat!

Ik was op zoek naar een nieuwe draaimotor voor mijn Etna combimagnetron. Online kon ik niet goed vinden welk model ik precies nodig had. Bij PartsNL kan je een vrijblijvende offerte aanvragen waarbij ze precies aangeven welk onderdeel je nodig hebt voor welke prijs. Vervolgens ligt het onderdeel na ongeveer twee dagen klaar in de winkel, super service!

Snel geleverd, goed verpakt, juiste artikel

Het onderdeel besteld, de volgende dag is het al bezorgd. Het kunststof onderdeel zat heel goed verpakt en kwam heel aan. En het paste ook nog eens uistekend! Kortom: heel dik tevreden!

Super snel bezorgd en besteld na een dag in huis.

Parts is een betrouwbaar bedrijf kom de afspraken na. Heb je iets besteld wordt het volgende dag bezorgd.

snel geleverd

Bestelling was snel binnen. Prijs is goed en het zoeken naar het juiste onderdeel was erg makkelijk.

snel geleverd kwaliteitsproduct

Dit is het onderdeel dat ik zocht, snelle verzending en correcte prijs. Enkel de samenwerking met post.nl vind ik een minpunt, aangezien zij nooit aan ons adres komen leveren want "teveel tijdsverlies". We moeten het pakket dan altijd zelf ophalen in pakketpunt ondanks dat we thuis zijn.

prima service en vlot geleverd.

prima service en vlot geleverd.

Fijne site met veel originele onderdelen

9 jaar terug bestelde ik originele Koolborstels voor mijn bosch wasmachine bij parts.nl. Nu was het onlangs weer zover, ze waren weer op. (bekende bosch kwaal bij machines van begin deze eeuw) Ik zocht in mijn mail de bestelling van 9 jaar terug. Ik klikte op het artikel en de link werkte nog. Zo had ik met een minimale inspanning het juiste artikel weer in mijn mandje en de volgende dag in huis. Dank. De wasmachine doet het weer.

Veel onderdelen op voorraad, snel adequaat antwoord op vraag

Op zoek naar een nieuw afdichtrubber vind ik verschillende voor mijn apparaat en type. Op mijn vraag of ik de goede heb gevonden snel antwoord. Besteld en volgende dag in huis.

Prima club!

Zie boven

Bestelling en levering eenvoudig en uitstekend. Prijs aan de hoge kant

Bestelling eenvoudig via website. Goede zoekmogelijkheden. Levering op tijd volgens afspraak. Bestelde product wel duur

Goede en snelle levering!

De levering was heel snel, moest de datum verzetten en dat ging ook vlekkeloos! Aan de deur afgeleverd en zeer tevreden met het product.

Duidelijke site en goede service

Onbruikbaar

De soapshuttle werkt niet Zeep loopt er aan de achterzijde gewoon uit Dus goed voor de grijze rolemmer Gerrit

Goede onderdelen

Hulp bij het vinden van de juiste onderdelen, informatie over de stand van de bestelling kan beter, doordat 1 onderdeel niet op voorraad was lange levertijd.

Alles op tijd

15 Weegschaalstraat