Snel geleverd en keurig in orde !!

Info van klantenservice niet voldoende

Ik heb gebeld voor advies over een nieuwe kan voor mijn blender die stuk was gevallen.kreeg een link die ik kon gebruiken om de juiste aan te schaffen. Dat heb ik gedaan zonder te checken(stom van mij geef ik toe) ben ik de blender gaan gebruiken met de nieuwe kan er van uitgaande dat t compleet was ,bleek t messen stukje incl messen erniet in te zitten waardoor m'n blender vol liep met t gene wat ik aan t blenden was.mail gestuurd naar part.nl die geven aan dat het idd zonder messen is en ik dat had kunnen zien op de afbeelding. Als resultaat een blender vol tomatensap .jammer dat er niet een volledige kan met messen is geadviseerd in een link.

gewoon goed

goed kijken welk onderdeel je nodig heb, bestellen , volgende dag in huis

Uitstekende service en snelle verzending

Uitstekende service en snelle verzending

Snel geleverd, prima service en kwaliteit

De volgende dag al in huis en alles goed gecommuniceerd ivm de bestelling/levering.

Alle onderdelen snel geleverd

Prima!! en niet duur

Alles is goed en snel geregeld.

correct betrouwbare producten met snelle levering

ik raad iedereen zonder twijfelen PartsNL aan.

Snel thuisbezorgd

Snel en goed geleverd

Hele fijne webshop.

Makkelijk te vinden onderdelen via type machine. Wel wat prijzig, maar daar tegen wel onderdelen beschikbaar voor een 17 jaar oude vaatwasser. Bizar eigenlijk in deze tijd.

Printplaatje snel geleverd en stofzuiger werkt weer als vanouds.

Voor de zekerheid telefonisch contact gehad omdat het specifieke productnummer niet stond vermeld op de website. Direct gecheckt door de medewerkster en bevestigd dat dit printplaatje ook voor mijn stofzuiger geschikt was. Gelijk besteld. De volgende dag geleverd en gemonteerd. Alles werkt weer als vanouds.

Keurig

Onderdelen voor vaatwasmachine besteld. Benodigde onderdelen waren makkelijk te vinden op de website en het waren de juiste onderdelen. Vlot verstuurd en ontvangen, niks mis mee!

Goede service snelle levering en vooral makkelijk te bestellen.

Ik heb goede ervaringen met PartsNL als je niet weet wat het bestelnummer is of wat voor een artikel je nodig heb dan is het handig om dit aan te vragen via de chat of telefoon. De levering is snel en je ben ook altijd op de hoogte wanneer het artikel geleverd wordt.

Super snel in huis, prima van kwaliteit

Besteld en volgende dag in huis, fijn dat je op de site ook type nr kunt invullen zodat je weet dat je het juiste besteld. Prima levering, prima site. Ik ga zeker weer bestellen.

Makkelijk onderdelen bestellen via de chatbot

Makkie! Onderdelen met tekening in de offerte via de chatbot.

Prima Stofzuigerslang

Prima vervanger van mijn originele stofzuigerslang en goede aansluiting op de stofzuiger.

Snelle en correcte levering

Het bestelde onderdeel werd snel geleverd.

Snel en accuraat

Binnen 24 uur werd het bestelde onderdeel voor mijn koffiemachine aan huis geleverd

PartsNl heeft het!

Je hoeft alleen het merk en type nr op te geven en PartsNl zoekt het onderdeel dat je nodig hebt, en stuurt je een offerte. De andere dag had ik het al in huis, top! De leverancier waar ik ooit de droger had gekocht, had 3 wk nodig om het onderdeel te leveren. PartsNl bedankt.

Goede en snelle levering

Duidelijke website, en snelle service

Prima.

Goed advies en snelle levering.

Snel,duidelijk en stukken goedkoper dan bij de dealer

Handig dat de site je helpt met de nummers die je nodig hebt om de juiste onderdelen te bestellen.

Heel erg behulpzaam

Probleem met levering door DHL. PartsNL was heel erg behulpzaam zelfs nog laat in de avond was emailcontact nog mogelijk. 5 sterren voor de hulp en vriendelijkheid

Snelle levering en lekker duurzaam!

Zo besteld en snel geleverd. Ideaal om losse onderdelen te kunnen bestellen! Het apparaat kan zo nog jaren mee! Lekker duurzaam toch?!

Top!!

Klein onderdeeltje voor de wasmachine, snel en goed geleverd !

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE