Super duidelijke website, keuze is 100% helder wat je krijgt.

Onderdelen op de website zijn heel duidelijk in beeld gebracht en beschreven zodat je precies het juiste onderdeel kan selecteren. Geen twijfel hier of je de juiste hebt aangetroffen. Levering is lekker snel en tevens goed verpakt.

Goed en minder goed

Mijn ervaring met parts nl is goed maar ik heb het bestelde pakket nog steeds niet ontvangen. Dat zal wel de schuld van DHL zijn waar ik meer slechte ervaringen mee heb.

Dienstverlening zoals je het mag verwachten!

Een lade voor een Siemens koelkast - vriesgedeelte opgezocht. Het zoeken van het juiste artikel vergde even. Ik heb daar begrip voor omdat er zo enorm veel merken/modellen/types zijn. Bestelling en betaling ging eenvoudige en snel. Levering is conform prognose uitgevoerd.

De juiste onderdelen van goede kwaliteit met goede aftersales

De juiste onderdelen zijn geleverd, ook op vragen achteraf hebben ze snel en adequaat gereageerd en afgehandeld.

Snelle levering en dat tijdens de feestdagen! Top!

Simpel, snel en goed.

Snel en eenvoudig een nieuwe originele stofzuigervoet besteld.

Top geregeld

Makkelijk en duidelijke website

Snel en het juiste artikel

Eergisteren gevraagd welk artikel ik nodig heb. Aangezien al die merken en type een ander onderdeeltje gebruiken. Dezelfde avond al een offerte. De dag erna besteld, vandaag geleverd en meteen geïnstalleerd. Nu kan mijn koelkast weer dicht.

Heel prettig

Na het versturen van een mail naar de klantenservice inzake een product wat ik zocht en niet kon vinden op de website ontving ik dezelfde dag nog een antwoord en een verwijzing cq link om het betreffende artikel te bestellen. Na het plaatsen van de bestelling werd artikel snel en correct geleverd.

Mijn ervaring was goed

Mijn ervaring was goed

Enorm snelle levering en de producten zijn origineel.

Producten zijn origineel en de levering was heel snel.

Sneller als verwacht geleverd

Aan het eind van de werkdag onderdelen besteld, volgende ochtend al geleverd.

Gemakkelijk bestellen, snelle service

Na het verliezen van een onderdeel van onze stofzuiger vonden wij gemakkelijk en snel een vervangbaar product op de website. Eenmaal besteld werd het product de volgende dag geleverd aan huis. Super service!

Zeer snelle levering

Volgende dag al in huis, Perfect

Snelle correcte levering

zoals boven vermeld

Goede levering

Onlangs een glazen plateau besteld voor mijn magnetron. Goed en snel geleverd. Enig ‘min puntje’: doos had kleiner gekund. Paste nu niet in pakketautomaat.

Snelle levering, goed product

Knop van dyson V11; na zelf lijmen toch voor vervangend en verbeterd product gekozen. Daags na bestelling in huis, meteen gemonteerd en werkt als een tierelier!

Beste website voor onderdelen

Vroeger ging men naar een lokale winkel wat o.a. de kapotte onderdelen van een vaatwasser of stofzuiger kon leveren. Helaas is onze 'lokale' witgoed winkel zeer beperkt en gebruikt maar één leverancier voor zijn onderdelen. Ik heb verschillende keren zelf voor de onderdelen voor een reparatie verzorgt en alleen de werkzaamheden betaald! Ook de nieuwe wielen voor onze onderkorf in de vaatwasser (inmiddels 23 jaar oud!) heb ik gemakkelijk bij parts.nl kunnen vinden en zelf bevestigd (ik ben een vrouw van 73 jaar!) Ik ben erg ERG blij dat dit website bestaat en kom voor de volgende benodigdheden zeker terug

Wat een gemak!

Mijn espresso machine ging na 10 jaar trouwe dienst lekken, maar de espresso van dat apparaat is zo lekker. Gelukkig kon ik het versleten onderdeel via de site van PartsNL eenvoudig bestellen en een dag later had ik het al in huis. Even vervangen en hup, geen lekkage meer op het aanrecht en nog altijd dezelfde lekkere espresso!

Snel en goed

Snelle levering en een zeer overzichtelijke website.

Snel en duidelijk

Op de website was duidelijk welke onderdelen bij welke machine passen. De levering was snel en er waren geen problemen.

Een super goed bedrijf.

Alles super goed en snel geregeld vanaf chatbot tot aan de deur

Snelle levering ondanks de kerst. Het artikel was fantastisch ingepakt. Prijs ook zeer goed. Heel blij mee.

Accu snel geleverd en stofzuiger werkt weer perfect!

Accu werd de volgende dag geleverd waar ik erg blij mee was! Robot stofzuiger werkt weer perfect. Aanrader om te bestellen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE