Parketborstel

Het bestelde artikel:(Parketborstel,)eigenlijk niets op aan te merken,alleen dit ! artikel bevalt prima.

Zeer snelle service

Goed product. Vandaag besteld de dag erop geleverd.

Alles verliep vlot .

Van bij de bestelling op de website tot het tussendoor oplossen van een leveringsprobleem en de uiteindelijke levering is alles vlot en perfect verlopen .

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel

Ik had wat onderdelen nodig voor mijn koelkast, na dat ik het type door had gegeven hebben ze voor mij de juiste onderdelen gevonden en snel opgestuurd. Top bedrijf, mijn dank is groot

Netjes op tijd geleverd en prima in gepakt

Helemaal top

Snel verstuurd

Het artikel is snel verstuurd en was het goede artikel dat nu met weinig moeite het werk doet waarvoor het is bedoeld. Stevig materiaal ook.

snel en goed

Het perfecte onderdeel kunnen vinden met duidelijke omschrijving en ik had het de volgende dag in huis! super service!

Onderdeel past perfect

Voor een oude vaatwasser een nieuwe stijgbuis besteld, en die past goed.

Snelle levering van een goed product.

De afstandsbediening van mijn afzuigkap was snel te vinden en werd de volgende dag geleverd.

Snel en goed

Ik heb aann de hand van het merk en typenummer onderdeel een onderdeel besteld, dat binnen 24 uur werd geleverd. Snel en goed.

Goed en snel

Zelfs druk maand december snel thuis en compleet.

Op gewenste datum geleverd !.

eindelijk de onderdelen op gewenste datum geleverd en keuze uit Meerdere bezorgers !. Grote firma uit Korea ,had de onderdelen niet op voorraad (slim) ,PartsNL wel ,klant blij ik blij iedereen blij !.

Snel besteld, goed geregeld!

Fijne nieuwe winkel in Rotterdam, voor de deur parkeren en ‘n vertrouwd gezicht met altijd wijze raad.

Vlug besteld, vlug geleverd vlug gemonteerd!

Ik heb een een nieuwe zeepdoosje besteld voor mijn vaatwasser van het merk Inventum. De dag nadien was het reeds aangekomen. Met de hulp van de video op de parts.nl site heb ik het zelf gemakkelijk kunnen monteren. En het werkt naar behoren.

Goede service, keurige levering, met het onderdeel hebben we de droger weer kunnen maken.

Ruime sortering, prima kwaliteit, goede prijs.

Op zoek naar een kneedhaak voor een broodbakmachine, kwam ik al snel op de site van PARTSNL. Even alle kneedhaken bekeken, kneedhaak gevonden, besteld en binnen enkele dagen in huis. Tevreden gebruiker.

Eenvoudig het onderdeel te vinden, betalen en de levering is prima.

Om een vervangend onderdeel te vinden heeft PartsNL een goed syseem met controle of je wel het juiste onderdeel hebt gekozen. Het betalen van kosten is ook eenvoudig te regelen. De informatie met betrekking tot de logistiek van de zending is duidelijk en begrijpelijk.

Snel, goed en goedkoop.

Onderdeel voor hakmachine besteld. Concurrerende prijs, snelle aflevering via de winkel in Uden. Zweer tevreden over aankoop

Goede en snelle levering sofzuigermond.

Na enig zoeken op de website de juiste stofzuigermond gevonden uit het grote arsenaal van aanbiedingen. Na het bestellen steeds goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van de aflevering tot het moment dat het onderdeel in de winkel beschikbaar was. Weet waar ik de volgende keer weer een onderdeel kan en wil bestellen. Bij PartsNl.

Goed overzicht top

Als je wat besteld is het de volgende dag in huis en een goede service top

Uitstekende ervaring met deze webwinkel.

Snelle en kundige reactie bij vragen. Bestelling binnen 24 uur in huis.

Het juiste onderdeel voor mijn AEG stofzuiger

Het juiste assortiment. Makkelijk vindbaar op productnummer. Goede info. Snel besteld en snel geleverd.

goed geholpen met advies en afhandeling

erg goed geholpen om tot keuze van het juiste producttype te komen. snel afgehandeld en perfect verzonden. erg blij met alles.

Gewoon goed

Bestel vaker bij jullie en ben altijd zeer tevreden over de spullen

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE