Correct

Snel en correct Topdeal

Top site voor onderdelen voor bijba alle elec. apparaten in de keuken

Mijn magnetron rooster moest vervangen worden. Bij Partsnl gevonden en betaalbaar. Blij mee

Toppert

Hele fijne en snelle afhandeling. Zeer vriendelijk. Ik ga beslist meer bij deze zaak bestellen.

Geweldig!

De panasonic accu voor mijn scheerapparaat is geweldig. Origineel, goede kwaliteit, gunstige prijs en snelle levering. Had dit niet verwacht van Parts.nl.

Prima ondersteuning en snelle levering.

Via chatondersteuning snel naar juiste onderdeel geloodst. Vrijwel alle Dometic koelkastonderdelen na 12 jaar nog voorradig. Bijzonder.

super goed

vlotte bestelling jammer dat het niet paste retour en terugbetaling snel geregeld super service. jose

2 scheer opzetkammen

Pakket was bezorgd alleen had de postbode haast. Hierdoor was er dus 1 opzetkam stuk gegaan. Netjes kosteloos een nieuwe gekregen van parts. Terwijl dit niet eens want het is niet hun schuld. Super zo

Prima service en goede prijs

Blij met de snelle levering!

Perfect geholpen. Super service

Had een deursluiter besteld. Kreeg het niet direct voor elkaar. Werd behulpzaam en vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Origineel artikel

Snel gevonden

zeer goed

goede site prijs oké snel geleverd

Goede service snel geleverd

Heel fijn dat ik een onderdeel van een apparaat los kan bestellen. Jullie hebben een goede website waardoor ik bij PartsNL terecht kwam.

Goed bedrijf

Bestelling is snel verstuurd, onderdelen zijn ook goede kwaliteit. Heb hier al vaker bestelt en dit zal ik ook blijven doen.

Gewoon top

Vaak hier spullen besteld.altijd op tijd bezorgd en goede kwaliteit

Fijne shop!

Nu reeds meerdere malen besteld bij partsnl. En steeds weer verrast door de snelheid van verzenden en ontvangen. Fijne shop en goede prijzen. Blij dat er zo een parts shop bestaat, ik kan nu, door apparaten te repareren, iets bijdragen aan het milieu

Snel verstuurd en volgende dag al in huis

Vsnaar wasdroger besteld en past perfect, duidelijke info op website.

Laatst onderdelen besteld voor de vaatwasser. Wist het type niet. Dat was al weggevaagd. Duidelijke foto’s op de website zorgden ervoor dat ik het juiste type kon bestellen. Supersnel geleverd!

Prima.

Onderdelen zijn correct en de bestelling was snel.

Goed overzicht naar wat ik zocht en prima levering.

Goed overzicht op de site voor wat je zoekt en prima levering.

Gemakkelijk besteld, snel bezorgd

De website is goed opgebouwd, waardoor je gemakkelijk kunt bestellen. Bij veel producten kun je zien of het onderdeel daadwerkelijk bij jou apparaat past, heel fijn, dan weet je zeker dat je het goede onderdeel bestelt. Het onderdeel werd binnen 2 dagen geleverd, lekker snel!

Onderdeel keurig in een brievenbuspakje verpakt, dus niet thuis blijven voor de bezorger.

Op tijd en goed.

Top bedrijf

Heel veel duidelijke onderdelen, makkelijk te vinden. Netjes opgestuurd en snel thuis Top bedrijf!!!!

Super service!

Mijn koffieautomaat ging zaterdagavond stuk. Zondag het onderdeel besteld en maandagmiddag had ik het al binnen! Goede kwaliteit onderdelen en een zeer snelle service.

Helemaal Top

Zondag besteld. Maandag binnen. Goede product info:

Snel gevonden en snel bezorgd

Makkelijke site Item snel gevonden Snel besteld En de volgende dag al in huis! Top

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE