Goed advies, vervolgens correct geleverd

Binnen half uur, via chat, goed advies, direct besteld, dag erna geleverd, dezelfde dag al gebruikt. Top!!

Super eenvoudig om een onderdeel te zoeken.

Makkelijk en snel om een onderdeel te vinden. Bestellen in eenvoudige stappen. En prima kwaliteit.

Juiste onderdeel volgende dag in huis

Het asje van het hakselmes van onze staafmixer was kapot. Snel het onderdeel gevonden en volgende dag in huis!

Niks mis mee

Ze letten zelfs op de verzendkosten. Briefpost is mogelijk, doorgaan. M.v.gr, Herman

Vanaf de uitleg op de website, het bestellen van het onderdeel tot de snelle levering. In een woord super. Op deze manier is duurzaam met je spullen omgaan ook mogelijk. Vaak is het maar een klein onderdeel dat niet werkt en als je dan ook nog eens het onderdeel de volgende dag in huis hebt is super.

Heel goede bedrijf alles is duidelijk

Ik vind prima heel snel cerves

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam

Snel en juist geleverd

Snel en goed de onderdelen geleverd

Snel en goed

Snelle levering en product was van goede kwaliteit.

Supersnel

Gewoon goed !!!!

Doet wat ze op hun site schrijven en nooit geweten dat ze er zijn.

Al surfend zocht ik een bladerzak voor mijn al jaren gebruikte Black en Decker. De oude was stuk. En warempel...Parts had nog je juiste maat. . Bij hen de bladerzak gekocht en betaald...en wat ik heel belangrijk vind... is betrouwbaarheid.... en dit doen ze ook via winkels en waarvan bij een winkel die ik bijna 60 jaar ken. Ook kon ik via track en trace mijn aankoop volgen. Op de aangegeven dag was mijn product in de aangegeven winkel. Hulde.....Betrouwbaar?....zonder meer.

Meedenken juiste vragen stellen en oplossingen zoeken

Kon niet beter. Ben blij deze winkel (webshop) gevonden te hebben.

Snel geleverd, goed verpakt

De bestelling wordt snel geleverd, goed verpakt. Via track en trace goed te volgen.

Duidelijke website, goede communicatie en snelle bezorging

Duidelijke website, goede communicatie en snelle bezorging

Alle parts te krijgen

Alles te verkrijgen. Nieuwe filter gekocht. Altijd goedkoper als een nieuwe stofzuiger. Makkelijk op te zoeken en te bestellen. Zelf opgehaald in Uden. Top internet winkel

Tevreden klant

Tevreden klant gemakkelijk te bestellen via website ook vlotte levering.

Snelle levering en goede producten

Het onderdeel dat ik moest hebben paste precies.

Prima en op tijd geleverd

Zeer goed door de chat geholpen, dus juiste artikel en zeer snel ontvangen!

Snelle levering! Goede prijs-kwaliteit verhouding

Snelle service, onderdeel na 1 dag geleverd.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering en duidelijke omschrijving bij welk apparaat het hoort.

Super geholpen !!

Perfect geholpen

Hele duidelijke site , makkelijk hoe alles te zoeken en te bestellen EN volgens afspraak voor 22.00 u besteld / de volgende dag bezorgd ! TOP

Een eerste en prettige ervaring

Duidelijke omschrijving op de site, makkelijk te vinden en zeer snelle levering.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE