De bestelling en de bezorging is uitstekend afgehandeld.

snelle levering, prima prijs

Had bestelling binnen 24 uur binnen, prima verpakt, goede prijs.

Ik zocht een onderdeel voor mijn slowcooker. Heb een foto gemaild en zij hebben het goede onderdeel voor mij gevonden. Echt super. Snel geleverd. Ben echt zeer tevreden over deze winkel.

koffiezetapparaat weer compleet!

Watertank dekseltje van mijn koffiezetapparaat heb ik gelukkig terug gevonden op de site van PartsNL, meteen besteld en daarna opgehaald bij een super vriendelijke meneer. Zo fijn dat het mogelijk is losse onderdelen te bestellen!

Ik heb de parts nog niet ontvangen, ik ben dus zelf ook erg beniewd of ik tevreden ben

De order is denk ik verzonden met de DHL Fiets koerier. Dit is niet een erg fijne bezorging voor zakelijke klanten. Deze komen vaak in de avond en dan zijn wij natuurlijk al gesloten. Helaas wacht ik nog steeds op mijn order. Duurt wel lang......

Snel en goed.

Eenvoudige bestelprocedure. Levering snel en goed van het bestelde product.

Goede producten, snel geleverd

Duidelijke website, goede communicatie en snelle levering

Goed snel

Duidelijke website snel geleverd dus gewoon goed

Gewoon doen wat je afspreekt. Top

Makkelijke site! Besteld! Op tijd Juiste ontvangen! Betaald! En door! Dank!

Everything went fast and smooth

I found the part i needed for my washing machine quickly. Navigation through the web store was easy. I choose an alternative part instead of original, received it next day.

Praktisch

Snel en goed.

Materialen uit voorraad leverbaar en snel geleverd.

Materialen snel gevonden en op voorraad, snelle levering.

Altijd goed

Enkele keren wat besteld. Volgens mij hebben ze alles. Overzichtelijke site. Zonder veel problemen vind je wat je nodig hebt. En bijna altijd op voorraad. Razend snelle levering

bestellen ging erg makkelijk en snel geleverd

Top geregeld

Is goed ervaring

Wat ik fijn van parts dat je anderzijds kan afspreken

Snelle levering van het product wat ik besteld heb

Snel gevonden en geleverd

Mijn wasmachinedeur was aan het kapot gaan, nieuwe en zelfs dezelfde onderdelen gevonden. Zeer snel op de uitgebreide website van PartsNL! Nette prijzen, snel verzonden en goed verpakt!!

deurtje past perfect

makkelijk te vinden welk onderdeel voor ons model bestelt moest worden. Juiste onderdeel was op voorraad en is snel bezorgd.

snelle levering van het juiste product

Goede hulp aan de telefoon en daarna levering. Iets later dan eerst aangegeven maar wel goed op de hoogte gehouden dat het toch niet makkelijk leverbaar was. Inmiddels het rubber voor de meer dan 30 jaar oude diepvries ontvangen en bevestigd.

Corecte info over onderdelen

Prettig

perfecte onderdelen

De onderdelen ook voor oudere machines zijn altijd perfect. Daarbij heb je deze vaak al de volgende dag in huis. Heel blij mee!!!

Beste webshop voor originele onderdelen,

De draaiknop van mijn Siemens combimagnetron begaf het……..binnen een kwartier na het invullen van mijn vraag op Google kwam ik op bij Parts.nl terecht en de volgende dag had ik al een nieuwe draaiknop in huis. Superservice!

Top superservice

In een woord top Supervriendelijk en hele goede service Ik zal ze iedereen aanraden

Snel, goede prijs, klantvriendelijk

Product met uw hulp goed en snel gevonden, vervolgens snel en betaalbaar geleverd.

Goed geregeld nette mensen

15 Weegschaalstraat