Beste webshop voor originele onderdelen,

De draaiknop van mijn Siemens combimagnetron begaf het……..binnen een kwartier na het invullen van mijn vraag op Google kwam ik op bij Parts.nl terecht en de volgende dag had ik al een nieuwe draaiknop in huis. Superservice!

Top superservice

In een woord top Supervriendelijk en hele goede service Ik zal ze iedereen aanraden

Snel, goede prijs, klantvriendelijk

Product met uw hulp goed en snel gevonden, vervolgens snel en betaalbaar geleverd.

Goed geregeld nette mensen

mijn ervaringen zijn heel goed tot nu toe.

mijn ervaringen zijn goed het opgestuurde product paste niet op het apparaat en kon het zo weer terug sturen . heb nog geen geld ontvangen . maar wij wachten het af .

Zeer snel geleverd. Precies wat we nodig hadden.

Prima service. Snel en product in orde

Goede en vlotte levering

Heb al eerder wat bij Parts besteld en dat was toen ook prima in orde.

Gewoon goed!

Gewoon goed

Gemakkelijk bestellen, snelle levering.

Duidelijke website waar ik snel mijn artikel kon vinden dat ik nodig had. Snel geleverd.

prima kwaliteit en snelle levering

aan ieder aan te raden

Zoals het hoort

Makkelijk te vinden, levering precies volgens afspraak, prima prijs. Eigenlijk zoals een webshop hoort te zijn. Prima, kom zeker terug!

Makkelijk te vinden en snel geleverd!

Ik kon de producten makkelijk vinden op partsnl en ze werden veel sneller geleverd dan aangegeven!

Gewoon goed!

Rooster rubbertjes besteld

Rooster rubbertjes zijn binnen. Het rooster van mijn oven blijft nu weer goed zitten. Enorm blij mee. Bedankt!

Goede website en supersnelle levering.

Twee scharnieren besteld voor koelkast snel gevonden en veel keus in kwaliteit en prijs. Om 20.00 uur besteld volgende dag in huis. Service zoals het hoort. Zeer tevreden.

Snel gereageerd op mijn vraag en supersnel geleverd.

Onderdeel van mijn expressomachine besteld. De levering was op tijd en compleet. De communicatie omtrent levering was goed. Al met al prima geregeld

Volgende dag al in huis

Onderdeel van Philips koffiezetapparaat was kapot, Philips verkocht het niet dus laat in de avond mijn bestelling geplaatst. Ik schrok even van de verzendkosten voor een onderdeel van 5 euro maar had het de volgende dag al in huis en meteen alles kunnen repareren. Verzendkosten waren het meer dan waard. Voor 10 euro binnen een dag alles kunnen repareren, fantastisch. Ik schrijf niet vaak recensies maar deze 10 is dik verdiend!

Efficiënte zoekervaring - het juiste product vlot geleverd zoals afgesproken

Het specifieke product dat ik dringend moest vervangen was een pluisfilter voor mijn Miele droogkast. In no-time had ik het juiste product op mijn beeldscherm, met de uitdrukkelijke bevestiging dat het compatibel is met het type van droogkast waarvoor het bedoeld is. Niettegenstaande ik in België woon werd het bestelde product de volgende dag reeds geleverd, netjes binnen de vooropgestelde tijdspanne. Een pluim voor PartsNL!

Goed product snel geleverd

Alles naar verwachting

Goed product snel geleverd

Alles naar verwachting

Volgende keer weer!!

Prima ervaring. De juiste artikelen en de volgende dag in huis.

Precies het goede artikel dat ík zocht

keurig, correct en snelle levering

EEnvoudig bestellen en sp[oedige levering.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE