keurig, correct en snelle levering

EEnvoudig bestellen en sp[oedige levering.

De set Kärcher rubber pakkingringen is in uitstekende staat ontvangen. Enkele daarvan zijn gebruikt en voldoen prima.

levering binnen 24 uur!

Dankzij de snelle levering van een nieuwe drukcilinder voor mijn lekkende espressomachine en de handige filmpjes op YouTube heb ik het apparaat binnen 24 uur en voor nog geen € 20,- zelf kunnen repareren. Bedankt voor jullie goede service!

Snelle levering, goede hulp op afstand

Ik had hulp nodig om het juiste onderdeel te bestellen en ik ben snel en vakkundig geholpen

Snel gevonden, snel gekregen.

Op zoek naar een origineel onderdeel van Panasonic. Snel gevonden op de site en de volgende dag al binnen. Helemaal top.

Snel en goed

Zo als ik al heb gemeld snelle levering niks mis mee.

Juiste omschrijving van het product voor de juiste toepassing.

Goed overleg

Vragen werden snel beantwoord, spullen werden snel geleverd.

super snelle levering, het juiste product, de beste prijs !

super snelle levering, het juiste product, de beste prijs !

Afgeleverd op het moment dat is afgesproken. Werkt prima

snelle levering en apparaat werkt direct na inbouw van het onderdeeel

Gemakkelijk

Gemakkelijky

Ook voor de hele kleine reserve onderdelen

Ik had nooit gedacht dat ik de gebroken slangklemmen van mijn stofzuiger los zou kunnen kopen. Na jaren van lijmen blijkt dat PartsNL ze kan leveren en nog eens snel ook. Stofzuiger is weer top.

Makkelijk besteld! Snelle levering! Goede info aan telefoon!

Snelle en nauwkeurige afwerking van je bestelling

Heel handig is het dat je kunt nagaan of het gewenste onderdeel ook echt geschikt is voor jouw toestel. Je hoeft alleen het model-nummer in te voeren. De bestelling wordt vervolgens snel verzonden. Ik bestelde erg kleine onderdelen die gewoon in een envelop passen. Ze werden verpakt in een doosje, geen brievenbuspost dus. Dat is een klein verbeterpuntje.

Goede afspraken.

Jammergenoeg paste het onderdeel niet, snel geld terug gestort gekregen. Perfect.

Snel geleverd!

Mooie prijzen, snel geleverd en een goede zoekmachine.

Kon niet beter

Puinhoop; nog steeds niets ontvangen

Na bestelling keurig bericht dat eea is verzonden. Via mail factuur voor reeds betaalde onderdeel ontvangen. Verder is en blijft het stil. Afhaalpunt telefonisch onbereikbaar; toen maar bezoek: ziet er dicht en gesloten uit. Op deur alleen a4-tje met mededeling over DHL-zendingen ……. Kortom: frustratie ten top Op mail aan klantenservice tot heden ook niets vernomen!

Vriendelijke dame aan de telefoon die voor mij goed heeft uitgezocht wat ik wilde hebben, snelle le

Absoluut een aanrader

Top webwinkel!

Niet alleen een hele duidelijke en complete web-site, maar ook een evenzo geweldige helpdesk. Werkelijk alle onderdelen worden op jouw verzoek opgezocht en worden met een link naar de bestelsite geleid. En tot slot, uitstekend verpakt, volgde de stipte levering. Werd er blij van. Dank en tot de volgende bestelling.,

Snelle levering en perfect passend duidelijke bestel info en onderdeel beschrijving

Snel

Vandaag besteld morgen in huis. Doen wat ze beloven.

Juiste onderdelen kunnen vinden, bestellen en ontvangen Volgende dag al bezorgd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE