snel!

online zoeken -> partsshop -> super assortiment-> dag later een blije klant

Uitstekend!

Nu al twee keer een bestelling geplaatst en ik ben erg tevreden. Site is duidelijk en de levering is super snel.

Fits perfectly, correct colour, delivered quickly

Fits perfectly, correct colour, delivered quickly

Let op het merk

1e keer besteld foute levering gebeld met Monique en dat ging goed

correcte levering.

Geen klachten

Product op voorraad binnen 24 uur in huis

Geweldig bedrijf, super service en snelle levering.

Heel veel onderdelen op voorraad. En echt vandaag besteld, morgen in huis. Hele fijne service.

Het was snel en netjes afgeleverd

Prima, nette mensen die ookal woon ik in een zorginstelling ze komen netjes aan de deur iets wat andere pakket diensten vaak niet doen

top!

snel en nauwkeurig!

Scharnieren doen wat moet

voor beko ijskast LBI 3001

Het is goed ingepakt en binnen 24 uur al binnen

Zeer tevreden, ik kom hier graag terug!

Ik had een Braun deksel met aromalock besteld voor mijn Braun filterkoffiezetapparaat. Ooit had ik al eens eerder wat besteld hier, dus ik kom hier graag weer terug als ik nog eens iets moet bestellen in de toekomst! Het scheelt minstens de helft in prijs als je ditzelfde zou bestellen in de reguliere winkel ( volgens de websites van partsNL en de betreffende winkel). Een volgende keer kon ik ook gewoon bellen zei men, dat scheelt ook afleverkosten. Ze zitten tegenwoordig in Velp / voor mij fijner want ze zitten dichterbij / dus reuze handig!

Het juiste onderdeel keurig op tijd geleverd

Had tot twee keer toe onderdelen nodig voor een Samsung wasmachine. Ik kon op de website verifieren of deze onderdelen passend waren voor mijn machine en ze werden keurig bezorgd op de beloofde dag. Een afhaalmogelijkheid bij het magazijn in Apeldoorn zou een verbetering zijn, nu betaal ik 2 keer bijna 6 euro aan verzendkosten en de bezorgdienst rijdt flink rond met de pakketjes, dat was eigenlijk niet nodig geweest.

Snel bezorgd.

‘S avonds laat besteld en de volgende dag al binnen. Daarbij superhandig (en duurzaam) dat je gewoon een nieuw deksel voor de keukenmachine kunt bestellen ipv dat je hele machine meteen op de vuilnisbelt moet.

bestelling en aflevering vlot verlopen

Ik had 2 nieuwe perskegels besteld voor mijn oude elektrische Tefal sinaasappel persmachine. Verder werkt dit apparaat nog goed. Aflevering en afleveringstijd klopte prima! Helaas kon het pakje niet door de brievenbus, dus de bezorger moest het op de 3e verdieping van mijn appartement komen bezorgen. Hij kon gelukkig wel gebruik maken van de lift. Nogmaals dank!

Snel en kundig

Snelle.levering.. als.het.niet.past, weten ze wat wel past. Omgeruild en prima in orde..

Snelle levering, uitstekend product, mooie prijs!

Snel en makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snel te bestellen en snel geleverd

Fijn dat ik voor een dertig jaar oude koelkast nog een nieuwe deurrubber kon bestellen.

Uitstekende service

Beschadigd onderdeel ontvangen. Na melding meteen gecrediteerd. Zeer goede service

Leider passt das bestellte Ersatzteil nicht.

Die Abwicklung der Bestellung und die Lieferung waren professionell. Das bestellte Ersatzteil für ein DOMETIC Gasfeld passt leider nicht. Die Befestigungsbohrungen sind nicht an der richtigen Stelle. Welchen Einfluss PartsNL hier auf die Qualität hat kann ich nicht beurteilen, da es sich um ein Original Ersatzteil handelt.

Orginele onderdelen en snelle levering

De kwaliteit is perfect omdat het origineel onderdelen zijn. Snelle levering per post

Onderdelen goed. Verzending heel slecht.

Verzending via DHL. Zou zijn bij spar olierook delft. Is gestuurd naar depo den haag. Moest ik een auto met chauffeur regelen om het pakje op te halen. NB BETAALD OM HET PAKJE TE BEZORGEN. DHL wilde het niet in delft bezorgen.

Bestelling was makkelijk te plaatsen

Prima website en uitstekende service!

Met de "zoekmachine" op de website zeer snel het gezochte product én de prijs ontvangen. Afrekenen ging ook makkelijk en snel, terwijl mijn bestelling binnen 24 uur werd afgeleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE