Snel, correct en scherp geprijsd….

We sloopten onze koffie pot en 24 uur later dronken we weer een lekker bakkie…

Conform mijn verwachtingen ; zeer adequate afwikkeling !

Zie hierboven !

Super service

Snelle levering en perfecte pasvorm

Goed en snel

Website is duidelijk.

Snel en adequaat

Goede service en vriendelijke klantenservice.

Binnen 2 dagen werd het juiste onderdeel geleverd.

Het onderdeel dat ik bestelde was goed te vinden op de website. Ik kon het laten aankomen in een winkel in mijn buurt. Ik werd via email goed op de hoogte gehouden. Prima zaak.

Snel bezorgt en duidelijke beschrijving

Afspraak goed uit gevoerd

Prettige ervaring

Vraag offerte bestelling levering binnen 1 dag

Zo snel geleverd en het juiste artikel door vakkundige medewerker in de offerte genoemd. Apparaat werkt weer als vanouds

Zeer vlotte en correcte afhandeling.

Zeer tevreden over product en afhandeling.

Prima geregeld en zeer tevreden met het resultaat.

Ze hadden alles wat ik nodig had om het binnenwerk van onze Siemens afwasmachine op te knappen. Alle losse en bewegende onderdelen die ik nodig had voor de korven hadden ze op voorraad. Alles ziet er weer pico bello uit. Één onderdeel die ik verkeerd had besteld, mocht ik terugsturen en binnen een week werd het geld teruggestort. Ik ben zeer tevreden.

De zetgroep van mijn volautomaat koffieapparaat was kapot.Via hun hulplijn, chat, keurig een offerte gekregen, met link om correcte zetgroep te bestellen. Zeer snelle levering. En ik heb weer lekkere koffie. Top

supergoed

was heel goed en super snel besteld en volgende dag al in huis

Snel en goed

Goede morgen. Prima over gekomen ,snelle handeling. Alleen de kosten van het opsturen is te veel ,na de kosten van het artikel. Voor de rest prima. Groeten martin

Helemaal Goed

Precies wat ik besteld had Origineel Merk ( dus kwaliteit)

Had op zondag besteld en was op maandag al binnen

Goed meegedacht en snelle levering

Had een apart onderdeel nodig. Parts.nl had dit snel gevonden voor mij en snel geleverd

Zaterdag besteld maandag draaide de kitchenaid weer.

Smeg onderdelen

Via de site kun je snel en makkelijk vinden welk onderdeel bij jouw apparaat hoort. Snelle levering!

Goed snel en duidelijk

Duidelijke website, snelle levering. Alleen jammer dat de verzendkosten relatief hoog zijn.

Super!!!

Snelle levering, scherpe prijs en goede onderdelen….

Snel geleverd, goede producten

Snelle levering, producten zijn van goede kwaliteit

De winkel doet wat het zegt

Goed product, goede communicatie, snelle levering volgens afspraak.

snelle levering, en deskundig.

Ik werd snel en kundig geholpen, telefoniste wist gelijk waar ik het over had. We hebben het op voorraad vertelde ze, dan krijgt u het morgen nog geleverd aan huis. Mailde gelijk de documentatie door van het product, kon ik het bestelde onderdeel gelijk even checken.(was goed) Het was maar een klein onderdeel van iets wat al ongeveer 31 jaar oud was maar ik ben weer heel blij gemaakt. Prima service.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE