"Geweldige service: Snel geleverde originele Bosch-onderdelen!"

Wat een fantastische ervaring! Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitmuntende service die ik heb ontvangen bij PartsNL. De snelheid waarmee de onderdelen werden geleverd, was ronduit indrukwekkend. Het feit dat ze originele Bosch-onderdelen aanbieden, geeft me het vertrouwen dat ik kwaliteit in handen heb. Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij PartsNL en ik kan deze partij zonder enige aarzeling aanbevelen aan anderen. Als je op zoek bent naar betrouwbare en snelle service met hoogwaardige onderdelen, dan is PartsNL de juiste keuze. Ik zal zeker weer van hun diensten gebruikmaken in de toekomst. Bedankt, PartsNL, voor de geweldige service!

Easy and reliable

Easily found what I need and delivery was on time. For sure will use in the future.

Uitstekend verpakte, snelle levering.

Veel keus op de site. Razend snel geleverd. Product netjes en stevig verpakt. Heel tevreden. Product niet origineel voor de Kenwood keukenmachine maar past uistekend.

Snel

Onze koffiekan werd kapot bij ons bezorgd. Na mail en foto's gestuurd te hebben werd direct excuses aangeboden en het bedrag teruggestort.

Precise & Prompt Delivery. Much recommended

Precise & Prompt Delivery. Much recommended

Snelle levering, goede klantenservice en goede producten. Zeker een aanradertje!

onderdelen snel gevonden en ook geleverd.

Het was gemakkelijk om de onderdelen te vinden en te bestellen.

Prima organisatie

Uitgebreid assortiment makkelijk bestellen en best op tijd in huis helemaal tevreden.

alweer top prestatie

kan met vol vertrouwen bij PartsNL bestellen.

Prima levering

Compleet assortiment waaruit op typenner gezocht kan worden; groot aanbod; snelle levering

100% tevreden

Goed advies, snelle, duidelijke en correcte levering.

TOP!!

Goede service en klantendienst.

Product naar verwachting; zeer snelle levering.

Heel tevreden!

Alles netjes op tijd geregeld

Niks op aan te merken.

Rubbertjes vaatwasmachine veel te duur

Teleurstellend.

Super service

Het onderdeel wat ik had besteld paste helaas niet, het onderdeel wat ik nodig had is helaas op dit moment niet leverbaar. Het retourproces is echt helemaal prima, keurige dame van CS gesproken, link ontvangen opgestuurd, direct terugmelding voor ontvangst gekregen en dag daarna geld op de rekening. Echt keurig geregeld allemaal, super snelle service dank jullie wel. Gr Michael

Prima product, onduidelijke website

Ik heb 2 vrieslades besteld. Op de website staat bij onderlade vermeldt dat dit zonder front is dus heb ik gelijk een front bij besteld. Bij de bovenlade staat dit niet dus suggereert dat dit compleet is. Pas bij levering bleek dit niet het geval te zijn. Dus toen nog een front besteld. Vanwege werkdagen moest ik de levering van DHL uitstellen dus nu alweer twee dagen lade zonder front in vriezer. Niet ideaal. Daarnaast zijn de foto's op website ook onduidelijk, vaag en grijs. Dit alles heeft me veel extra gedoe gegeven wat voorkomen had kunnen worden als website duidelijke informatie had gegeven. Overigens wordt het tweede front vandaag geleverd. Groeten Anneke de Jong

Prima product, snelle verzending

Makklijk te contacteren en meerdere verzendopties. Top

Originele onderdelen super snel geleverd

Voor onze Krups espresso/koffiezetapparaat een onderdeel nodig. Snel gevonden, om 20:30u besteld en de volgende dag al geleverd!

snelle service

ik had onderdelen nodig voor mijn wasmachine en wist niet exact welke heb ik even gebeld en ze vertelde mij welke ik nodig had en na besteld te hebben had ik ze een dag later in huis zeer snelle en goede service

Prima overzicht van beschikbare producten en snelle levering

Recentelijk wat besteld en snel en adecuaat geleverd. Ik had een vraag en kon snel de helpdesk bereiken en werd vakkundig geholpen.

Voldoet precies aan de verwachting

Voldoet precies aan de verwachting!

Prima!!!

Artikel vlot te bestellen en snel geleverd op de beloofde dag.

precies zoals verwacht

onderdeel werd prima op tijd afgeleverd. De communicatie was helder.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE