Blij met de snelle service

Top dat de service zo snel is gelukt.

Snelle levering, top onderdelen

Ik heb nieuwe onderdelen voor de stofzuiger besteld. Vrijdag besteld, zaterdag geleverd. Top service

Snel geleverd en precies wat ik zocht.

De geleiders van de koekastdeur waren afgebroken omdat deur niet goed open ging. Dat gebeurd wel vaker op warme dagen omdat er dan een vacuüm ontstaat in de koelkast. Tip: Deur dan voorzichtig openen en rubbers in smeren met talkpoeder kan helpen.

Heel goed.

Zelf kon ik mijn artikel niet vinden. Na een telefoontje met een vriendelijke dame kreeg ik via de mail de offerte met het juiste artikelnummer erbij gemaild. Dit is nog eens service!

uitstekend

zeer goed

Meer dan tevreden

Supersnel, echt binnen een dag mijn stofzuigeronderdeel binnen. Omdat ik de stofzuiger echt geen dag kan missen is een snelle levering essentieel. Mijn hartelijke dank

Supersnelle levering

Product was precies zoals omschreven en paste precies. Snel geleverd. En ik kon weer stofzuigen.

Prima geholpen

Meerdere malen een goede service ervaren. Goede prijzen en snel geleverd

Snelle en correcte levering

Makkelijke website met snelle en correcte levering

Het bestelde onderdeel was juist, en ook de volgende dag afgeleverd. En dat is tegenwoordig al heel wat.

super webshop

Prachtig staaltje meedenken !

Ondanks dat het product niet in het assortiment voorkwam, heeft de medewerker van PartsNL het betreffende onderdeel toch boven water weten te krijgen en binnen enkele dagen geleverd ! Bedankt, zeer tevreden !

Snel

Eenvoudig bestellen, snelle levering, helaas verkeerd artikel besteld, snelle reactie hierop, direct juiste artikel besteld en ook dat kwam de volgende dag al weer binnen. Retourneren ook eenvoudig, ik neem aan dat het bedrag van het geretourneerde ook snel terug zal zijn.

Opzoeken van onderdeel ging prima waarna de bestelling vlot verliep

Snel het juiste artikel

Makkelijk zoeken, kiezen en laten versturen van het juiste artikel

Snel en accurate afhandeling

perfect

s avonds besteld, de volgende dag geleverd

Snelle service en juiste parts.

Aangeraden.

snel geleverd

Product voldoet geheel aan mijn verwachting

Snelle levering en product is geheel als verwacht.

Precies wat ik nodig had voor onze luchtfilter, met de chip werkt deze meteen! En fijn snel geleverd!

Prima en snel

Prima platform, veel onderdelen voorradig en snelle levering. Enig punt van feedback: De rubberen ringetjes worden niet meegeleverd bij de slangklem van de koffiebonenmachine. Het zou goed zijn om die compleet mee te leveren.

Prima snelle levering

Duidelijke site om het betreffende onderdeel te zoeken en na de bestelling geplaatst te hebben een zeer snelle levering.

Goed, netjes, snel, goed verpakt en goedkoop

Het artikel is snel verzonden en goed verpakt Een nadeel van de goede verpakking is alleen dat het daardoor een stuk duurder is om te verzenden Een evelope zou in dit geval een stuk goedkoper geweest zijn, dan een brievenbus pakketje Maar ik begrijp dat het best moeilijk is, een verzendprijs aan te geven voor iets omdat je een grote verscheidenheid aan artikelen verkoopt

Onderdelen voor alle apparaten: top!

Het is heel prettig om onderdelen van (alle) huishoudelijke apparaten op 1 website te vinden. Vervolgens kun je aan de hand van het juiste type nummer of E-nummer het goede onderdeel vinden. En dan nog de keuze tussen het originele onderdeel of een merkloos onderdeel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE