Razend snelle service.

Op zondag een nieuwe riem voor de droger besteld. Op maandag middag binnen!! Wat een service!! Aanbevelen???? Jazeker!!!

Super snel het juiste product geleverd

De volgende dag zoals afgesproken de ovenknop geleverd

Zo makkelijk gaat het nergens

Bellen voor info, want ik was niet zeker van het artikel. Prima en duidelijk geholpen, even bestellen en de volgende dag in huis. Zeer positieve ervaring

aan te raden

Bij mijn miele novostar vaatwasser, al op leeftijd, waterslot aan vervanging toe. Via chat met medewerker PartsNL, alternatief gekozen, snel geholpen en geleverd.

Webshop met service

Een webshop is pas zo goed als ze een probleem oplossen, dat hebben ze keurig gedaan, kan niet anders zeggen. Voor mij een aanbevolen webshop. 1 Zoals een webshop zou moeten zijn,

Zeer tevreden met alles.

Duidelijke antwoord , snelle levering

Via de site geïnformeerd welk onderdeel ik nodig had voor mijn wasmachine. Een snelle reaktie met een duidelijke offerte. Scherpe prijs en het artikel de volgende dag ontvangen. Goede kwaliteit en mijn wasmachine gerepareerd! Bedankt en zeker tot de volgende keer. Ga zo door !

Gisteren besteld en vanmiddag in huis

Supersnel geleverd, ik heb de onderdelen gisteren besteld en het is vanmiddag al geleverd.

Ik ben blij met mijn bestelling

Benodigde spullen besteld binnen3dagen binnen!!!

Blij met jullie onderdelen

Afgelopen week brak er iets af van mijn tefal hakker. Nieuw kopen van het apparaat was geen optie. Er was immers maar een klein deel aan vervanging toe. Ben weer gelukkig met mijn apparaat die nu weer kompleet is door jullie. Dus top zaak en snelle bezorging.

Prima beschrijving en snelle levering

Het was fijn dat we het onderdeel goed konden vinden en het werd keurig en snel bezorgd.

Duidelijk en overzichtelijk

Ze houden je goed op de hoogte via de mail

Ik vond snel het artikel wat ik zocht op de website, snel in huis

Goede prijs, snelle service, heel prettig!

komt levering zoals geplanned na

betrouwbaar wat betreft levering en omschrijving geleverde product

Zeer correct

Vandaag bestellen morgen in huis

Snelle en juiste levering.

De dag na mijn bestelling kon ik mijn koffiezetapparaat weer gebruiken .

Service 100%

ik kon mijn product niet vinden en begon een chat. daarin vroeg ik of het product te leveren was. Ik kreeg gelijk via de e-mail een link naar het juiste product toe. Alles supersnel

Snel en accuraat!

Snel en accuraat!

We hebben al meerdere keren apparatuur in ons huis gerepareerd met onderdelen van parts.nl. Eenvoudig te vinden op de website en snel geleverd en prima toen te passen. Deze keer een nieuw sproeiarm voor de vaatwasser. Werkt nu weer uitstekend! Ook fijn personeel in de winkel!

Kan niet beter

Heel eenvoudig , bestellen en daarna snel ontvangen. Beter kan niet!

niet zo ok

de laatste tijd zijn mijn pakjes allemaal geopend, dit vind ik niet ok er moet meer controle komen .vroeger bij de andere chauffeur hadden we dit niet.bij de buren was het ook zo.nergens kunnen we een klacht indienen op post nl. mvg aniana

Snelle levering en product was goed verpakt in brievenbuspost.

Zeer tevreden over de snelheid van levering en wijze van bestellen.

PartsNL, die hebben de onderdelen welke je nodig hebt WEL!!!!

Via de telefoon samen het juiste onderdeel voor mijn wasmachine gevonden. Ook nog de tip gekregen deze zelf via internet te bestellen, dan was het er de volgende dag anders moest ik een paar dagen wachten voordat het in de winkel geleverd werd. En een vrouw zonder wasmachine, dat wil je echt niet. Dus kortom, service van de bovenste plank!!!!

super snel en juist

vlotjes

Snelle levering en een prima product dat volledig voldeed aan de verwachtingen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE