Juiste onderdeel voor mijn koelkast snel verzonden.

Fijn dat er nog onderdelen te koop zijn voor onze koelkast die intussen zeven jaar oud is.

Top, goede voorraad en lekker snel geleverd.

Ik had snel een verwarmings element voor de oven nodig en die hadden ze hier op voorraad. Volgende dag al in huis helemaal top!

Zeer snelle levering

Nadat ik de bestelling tegen 17.00 uur heb gedaan was het de volgende dag al binnen,

Nadat ik in de avonduren een bestelling heb gedaan kwam het artikel de volgende dag al binnen. KLASSE Artikel is ondertussen al geplaatst en werkt naar tevredenheid.

Prima aanbod, service en levering! Zou het iedereen aanraden!

zie hierboven

Goede informatie voor het vinden van het juiste onderdeel, snelle verzending

Heel tevreden. Veel informatie op de website om ervoor te zorgen dat je echt het goede onderdeel koopt. Duidelijke vermelding. Prijs voor losse onderdelen lijkt wat aan de hoge kant (in verhouding tot het kopen van een heel nieuw apparaat) maar een heel nieuw apparaat kopen is aanzienlijk minder duurzaam dan gewoon een onderdeel vervangen, dus dan maar iets meer betalen. Misschien zijn de nieuwe apparaten gewoon te goedkoop.

Hele goeie ervaring aan te raden

Artikelen netjes en snel ontvangen

helemaal top!

Heel snel geleverd! de volgende dag nog. Daarnaast heb ik het onderdeel gemonteerd en dat werkt perfect. Onze dyson stofzuiger doet het weer!

Geweldige snelle service.

Moest snel een onderdeel hebben en dat werd binnen 24 uur geregeld ondanks dat het weekend was. Prima dus.

snel en goed afgelever

Een geweldig bedrijf dat zijn afspraken goed na komt

Artikel redelijk makkelijk gevonden Betaald binnen 2 dagen geleverd (conform site gegevens). Artikel precies wat ik moest hebben. Ben er blij mee. Mijn ladyshave doet weer wat die moet doen. Goedkoper en duurzamer als een nieuwe

Zeer tevreden en snel geleverd

Zeer snelle service, heb er maar 1 woord voor perfect

Fijne webshop, goede prijzen, snelle levering en producten zoals verwacht.

Snel….goede product en netjes geleverd!!

Prima in alle opzichten!

Prima webwinkel

Bestelling met stofzuigeronderdelen snel verzonden en volgende dag ontvangen

Super correcte afhandeling.

Werd snel de dag erna geleverd .

Snel en goed geleverd tegen een nette prijs

De titel zegt genoeg

Perfecte snelle service

Goede duidelijke site en snelle service

verkeerd artikel besteld

Ik had een verkeerd artikel besteld. Via een telefoontje kreeg ik het goede artikelnummer en het verkeerde kon ik retour sturen.

snel geleverd

Wij zochten kneedhaken voor onze broodbak machine. besteld om 19:00 uur en de volgende ochtend geleverd. top service

Goed geholpen door klantenservice en snel geleverd Top.

Perfect geregeld

Heel snel geleverd en snel het product gevonden

Snelle en correcte levering, TOP!

Vrijdag 1700H besteld en zaterdag om 1100H het onderdeel binnen. Meteen de aandrijfnok in mijn Siemens combi-megnetron gemonteerd, voor 1200H apparaat was deze weer inzetbaar. Hulde!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE