Zeer snelle en goede service!!!

Zeer snelle en goede service!!! Binnen 1 dag geleverd.

Makkelijk bestellen

Het onderdeel was makkelijk te bestellen. Levering was snel en correct.

Prima afgehandeld

Onderdeel snel gevonden met de merkenlijst en onderdelenlijst. Levering vlot afgehandeld. Afgehaald in Krimpen aan den IJssel, waar we , als altijd, keurig en gezellig werden geholpen.

Ik moest onderdelen voor de delonghi hebben gelukkig hadden ze dit op voorraad helaas was de prijs wel wat hoger dan bij een andere leverancier maar als je het snel nodig heb is het een goede keuze Cor

Makkelijk bestellen , duidelijke site en zeer snelle levering en dat alles tegen een eerlijke prijs . Ik raad Parts.NL dan ook iedereen aan !!

Groot assortiment, snelle service en levering!

Jullie hebben me zeer goed geholpen!

Netjes verpakt en snel geleverd. Alleen jammer dat voor een brievenbus pakketje hetzelfde gerekend wordt als een grote doos

Alles prima in orde

Een nieuwe kan besteld voor de blender. Makkelijk te vinden op de website. Eenvoudige bestelwijze. Door het in een winkel op te halen ook flink bespaart op de verzendkosten.

Goed produkt

Super snel

In de avond onderdelen besteld, andere dag om 11:15 geleverd. Ruim assortiment aan onderdelen.

Simpel en snel.

Onderdeel makkelijk te vinden. Correct en snel afgeleverd.

Alles Top

- Vlotte levering - Heel aangekomen - En zoveel op voorraad Kortom.... alles top

Perfect!

Mijn karcher hogedruk benodigde een onderdeel wat ik vond op de website van partsNL.nl tegen een verrassende redelijke prijs! Direct besteld en werd de volgende dag thuisbezorgd. Kon direct weer aan de slag! Fantastische service.

Product snel gevonden en geleverd

Zocht een onderdeel voor onze koffiemachine de ander site had alleen de rechter deel terwijl de linkerkant van mijn bedieningspaneel stuk was. Meteen gevonden besteld en de volgende ochtend al geleverd geweldige service. Duidelijk en goede zoekmachine dus goede site. Zo houden en doorgaan met deze service.

Voor herhaling vatbaar.

Mooie webside, goede prijs, snelle levering.

Onderdelen goed te vinden en snel geleverd

Duidelijke site Onderdelen goed te vinden Snelle levering

Besteld. Geleverd. Perfect!

Onderdelen diepvrieslade kapot. Gezocht en gevonden op Parts. Volgende dag goed verpakt al geleverd op het gevraagde adres. Paste allemaal perfect. Wat wil je nog meer!

Goede service en communicatie

Vlot besteld bleek er iets mis te gaan bij Postnl. Na 2dagen onderdeel nog niet binnen en werd zonder problemen nieuwe verstuurd. Top service

Juiste merk artikel en snel geleverd. Top.

Degelijk materiaal. Werkt naar behoren..

Zeer efficiënt en plezierig

Ik heb maanden geleden een onderdeel stofzuiger besteld. Dit bleek niet leverbaar. Ik bleef in de reservebank en wachtte af. Ik denk na zeker een halfjaar kreeg ik bericht dat het op voorraad was. Meteen besteld, betaald en de volgende dag in huis. Geweldig!

snel gevonden, besteld EN geleverd:top

Onderdeel was simpel te vinden en te beoordelen als juist passend op mijn model. Daarna waren de handelingen snel gedaan voor de bestelling. Levering is rap in gang gezet en uitgevoerd

Zeer ruim assortiment, redelijk geprijsd. Vlot en goed verpakt verzonden. Heel tevreden.

Een dingetje waar een dingetje in moet klemmen.

Fantastisch hoe ik weer precies het goede onderdeel bezorgd kreeg, na een soort omschrijving van mij als "een dingetje waar een dingetje in moet klemmen" voor de afzuigkap.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE