Top Service

Komen alle afspraken na bieden de juiste hulp. Zijn eerlijk m.t.b tot feit dat het artikel niet op voorraad is. Dus tijdig levering vraag? Maar is gelukt op de genoemde datum te leveren.houden je prima op de hoogte van de stand van zaken tot op het laatste moment voor levering. En het grootste compliment: wij ouwe knarren van 80plus die niet aan internetbankieren doen, kunnen nog steeds bij PartsNL op de ouderwetse manier per girooverschrijvingskaart de betaling doen.

Het juiste artikel geleverd voor mijn hogedrukreiniger

Ik heb goede hulp gehad in de live chat met Richelle, die mij het juiste artikelnummer wist te geven voor een onderdeel van mijn oude Karcher hogedrukreiniger.

Positief

Snelle levering en nette prijs

Maakt waar wat ze beloven op hun site.

Goede zoekmachine. Makkelijk en snel bestellen. Zelfde dag verzonden vanuit het centrale magazijn naar de desbetreffende door mij uitgekozen winkel, zonder verzendkosten. Volgende dag om 09.15 al in de winkel. Direct af kunnen halen. Alles binnen 24 uur, klasse. Geen dropship_****, maar een fysiek Nederlands degelijk bedrijf met echte adressen en telefoonnummers. EN van alle gevonden opties m.b.t. het door mij gezochte artikel ook nog eens de goedkoopste van allemaal.

Bezorging terleurstellend

Artikel, perfect. Levering pakket slecht. Kreeg niet de tijd om de deur te openen. Briefje viel in de bus en auto weg. Pakket bezorger zeer bedreven in bellen en snel instappen. Moest verderop in de straat weer stoppen en ben naar hem toegelopen en om het pakje gevraagd.

Top en Servicegericht

Door een afbeelding te sturen van mijn typenummer van mijn koelkast kreeg ik binnen uur de juiste links om laden van mijn bijhorende vrezen te kunnen bestellen. De volgende dag had ik ze al in huis. Fijn geregeld !

Snelle verzending, goed product

Product had ik snel in huis. Paste perfect, origineel onderdeel, goed verpakt.

Mijn auto radio deed het scherm er niet van Ze hebben mijn scherm vernieuwd en doet het nu gped

Razendsnel

Goede info op site, zeer veel onderdelen en goedkopere vervangers hiervan. Supersnel geleverd. Top

Snel en goed!

Overzichtelijke webpagina. Makkelijk bestellen en snelle levering. Ik ben tevreden.

Keurig, snel, goede prijs

Keurig op de hoogte gehouden van bestelling, erg fijn

Uitstekende service

ik ben perfect geholpen

Ik nam via de email contact met jullie op,met de vraag over een bepaalde oventermostaat, de volgende dag hadden jullie al uitgezocht wat ik nodig had inclusief de prijs en de leverdatum.Ik had hem nog een dag eerder perfect.

Keurig en snel geleverd

Fijn dat het zo snel binnen kwam. Erg tevreden.

goede telefonische service en zeer snelle levering!

Na één telefoontje, half uur later de beloofde mail, direct geantwoord en de dag daarop de levering! geweldige service!

Altijd snelle levering ben zeer content echt aanrader om je spullen hier te kopen

Uitzondering

Wat heerlijk om weer eens een bedrijf te treffen dat met je meedenkt en moeite voor je doet. Ik was op zoek naar een strip voor de koelkastglasplaat. Via de chat kwamen we er niet uit. Nadat ik de foto had gemaild kreeg ik vrij snel het juiste bestelnummer door. Besteld en de volgende dag geleverd.

Gemak dient de mens

Op de site van Parts het juiste onderdeel gevonden en besteld. En afgehaald in de winkel.

Super goede service, een aanrader voor mijn vriendenkring en familie

Fijn om met jullie bedrijf kennis gemaakt te hebben, Ik ben zeer goed geholpen door jullie medewerker die mij heel behulpzaam ter woord gestaan heeft! Super bedankt!

Fijn dat zij nog dit onderdeel hebben

Makkelijk, snel en goed

Makkelijk te bestellen met duidelijke informatie op de site. Snel geleverd en het product paste perfect! Helemaal top

Snelle levering na aankoop via internet

Eenvoudig te vinden op internet en na bestelling correcte en snelle afhandeling.

Product precies zoals omschreven en snel geleverd

Product was snel geleverd en goede kwaliteit. Dus zeker een aanrader om hier te bestellen. Gelijk de volgende dag in huis!

Scherpe prijs en snel geleverd

Duidelijke website, scherpe prijs en snelle levering!

Precies wat ik zocht.

15 Weegschaalstraat