Scherpe prijs en snel geleverd

Duidelijke website, scherpe prijs en snelle levering!

Precies wat ik zocht.

Prima controle mogelijkheid om te achterhalen of je bestelde onderdeel werkt in jouw apparaat

Snelle levering. Prima site waarop je kunt controleren of je wel het juiste onderdeel hebt besteld voor jouw apparaat.

Snelle levering!

Het onderdeel wat we hebben besteld werd snel geleverd. Daardoor konden we onze vaatwasser weer snel gebruiken.

Goed en snel

Alles goed

Een nieuwe glasplaat besteld voor mijn inductiekookplaat. Volgende dag al bezorgd. Achteraf bleek ik de verkeerde glasplaat te hebben besteld.Deze dan ook retour gedaan,(ging eenvoudig). De juiste glasplaat in order gezet. Al met al ben ik zeer tevreden over PartsNL.

Precies de juiste onderdelen van de ikea afwasser snel kunnen bestellen en deze werden ook snel afgeleverd.

Geweldige service.

Ik werd gevraagd om alleen het merk van mijn koelkast te fotograferen en ze hebben mij de juiste glasplaat toegestuurd. Ik ben heel tevreden.

Onderdelen snel ontvangen. Heel makkelijk te vinden op de website met de serie nr van je apparaat. Groot aanbod. Vaker onderdelen besteld en ben heel tevreden.

Alles direct leverbaar

Fijne winkel voor vervangende onderdelen van goede kwaliteit en op voorraad dus snel in huis. Hierdoor kunnen we nog even langer gebruik maken van onze oven.

Zo blij dat ik het onderdeel bij jullie bestellen kon.

Wat een schrik dat door een ongelukje de knop van ons fornuis afbrak. Eerst in paniek tot ik bedacht dat we waarschijnlijk de aankoopbon nog hadden van het fornuis dat we ongeveer tien jaar geleden gekocht hadden. En wat waren we blij met het type nummer en dergelijke gegevens waarmee we zo makkelijk op jullie site het onderdeel terug konden vinden en bestellen. De volgende dag werd het al bij ons bezorgd , dus ‘s avonds kon ik weer aan een compleet fornuis ons eten bereiden. Top! Wat waren we opgelucht!

gewoon goed en snel bij het afhaalpunt

gewoon goed en snel bij het afhaalpunt

Het pakket was oké

Ik heb voor de eerste keer iets besteld bij PartsNL en het is heel goed bevallen.

Helemaal TOP

Ik vond met Google 2 verschillende artikelnummers voor een onderdeel voor mijn Dometic Caravan koelkast. Legde dit voor aan Parts.nl en zij losten dat snel en prima voor mij op. Ook de levering ging als een speer.

Ideaal!

Een klein onderdeel van mijn Braun apparaat was gebroken. Dankzij PartsNL precies het kapotte onderdeel kunnen vervangen i.p.v. honderden euro's uit te geven aan een geheel nieuw apparaat. Wat een uitkomst!

Bestelling zeer snel binnen

Ik ben zeer tevreden over jullie service alles zat netjes verpakt en op tijd volgens levering

alles prima verlopen en snelle levering

Duidelijke website en benodigde onderdeel was snel geleverd!

Goed en snelle levering

nooit eerder een bestelling gedaan nu voor de eerste keer afdichting voor de inductieplaat volgende dag al in huis toppie.

Vlot en correct.

Alle onderdelen kunnen vinden op de site voor een goede prijs. En volgende dag al in huis. Top

Oven element was stuk, gebeld en bin 24 uur klus geklaard en probleem opgelost.

Fijne site om onderdelen op te zoeken

Wasmachine kapot en al snel ontdekt wat het probleem was. Maar dan, wat is het juiste onderdeel. Ondanks dat m’n machine al wat ouder is gewoon op kunnen zoeken welke onderdelen verkrijgbaar waren. Toch nog een indrukwekkend aantal onderdelen en wat ik nodig had dan ook snel gevonden. Laten leveren via de lokale winkel in Oosterhout. Prettige zaak en vriendelijk personeel dat altijd meedenkt. Dus onderdeel opgehaald, machine gerepareerd en weer de held van m’n vrouw

De levering is super snel

De levering was super snel , maar de kwaliteit van het onderdeel is heel slecht na het monteren van de scharnieren van mijn oven na 1 x gebruiken en sluit mijn oven weer niet dus zou ik nu weer nieuwe scharnieren moeten bestellen . Met vriendelijke groet , Klaas lam

Terugbetaling duurt veel te lang.

Via nummer Internet iets besteld, bleek niet het goede onderdeel te zijn. Telefonisch een ander onderdeel besteld. Geretourneerde onderdeel als retour geaccepteerd maar na ruim een week na bevestiging retour zending nog steeds mijn geld niet terug. Dit moet beter.

Super snel! En alles wat je zoekt op voorraad

Voor mijn vaatwasser had ik onderdelen nodig, en ookal bestelde ik vrij laat. De volgende dag was het in huis. Super!

Super snelle service

Belangrijk onderdeel van mijn koffiemachine was kapot. Hoe nu verder? Kwam bij de website van PartsNL en vond het betreffende onderdeel. Besteld en binnen 24 uur werd het geleverd. Echt top!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE