Super snel! En alles wat je zoekt op voorraad

Voor mijn vaatwasser had ik onderdelen nodig, en ookal bestelde ik vrij laat. De volgende dag was het in huis. Super!

Super snelle service

Belangrijk onderdeel van mijn koffiemachine was kapot. Hoe nu verder? Kwam bij de website van PartsNL en vond het betreffende onderdeel. Besteld en binnen 24 uur werd het geleverd. Echt top!

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Pakket opgehaald bij de winkel in Velp Wat een goede service en vriendelijkheid ! Echt heel fijn geholpen.

Makkelijk bestelproces en snelle levering

Een onderdeel voor mijn Whirlpool vaatwasser besteld. Na het invoeren van het modelnummer kreeg ik gelijk de juiste onderdelenlijst te zien. In een mum van tijd had ik het juiste onderdeel in huis.

Gezochte onderdeel snel thuis

Binnen no-time het gezochte onderdeel voor onze Philips lattego thuis bezorgd, en dat voor een zeer nette prijs

Duidelijke website

Keuze uitvele onderdelen met goede uitleg en snelle levering.

Niemand heeft het meer, behalve partsnl

Als sommige onderdelen kapot gaan, kijken veel mensen naar een nieuw apparaat. Doordat ze nieuwe versies hebben. Behalve partsnl, daarmee kan ik langer genieten van mijn apparaten. Top kwaliteit en snel geleverd. Partsnl is gewoon top.

Goedkoop en precies wat ik nodig had

Prima werd netjes op de hoogte gehouden aangezien 1 onderdeel niet op voorraad was. Geld terug of wachten. Onderdeel is gelukkig toch geleverd. Dus helemaal blij!

Alles Perfect!

Uitstekende en overzichtelijke website, makkelijk bestellen.

Uitstekende service

Na de juiste informatie te krijgen en via doorgezonden link het juiste product te kennen en bestellen is de levering volgende dag toegekomen. Dit is Top service

snelle accurate levering

snelle accurate levering

Vlot en netjes bezorgd

Goed geholpen

Heel fijn geholpen. Had offerte aangevraagd en ha binnen een dag antwoord. Ze hadden om foto's gevraagd van artikel zodat ze het juiste konden leveren. Ze zeiden dat het 3 weken zou duren, maar heb het product al binnen week ontvangen.

Echt fantastisch

Opeens was er geen espresso meer mogenlijk. Watnu! Even op PartsNL een nieuwe koffiezeefbesteld en alles is weer goed. :)

Geen woorden maar daden

Ik ben erg netjes te woord gestaan toen ik voor mijn bestelling advies vroeg .Omdat het niet op voorraad was de afspraak gemaakt dat ik bericht zou krijgen als het er weer was . En ja hoor netjes aan hun afspraak gehouden en mij een berichtje gestuurd . Toen besteld definitief en vlug geleverd . Erg tevreden over dit bedrijf

Snelle levering, uitstekend

Een onderdeel voor nespresso one besteld, was snel geleverd en goede communicatie over verloop levering. Zeer tevreden

Snelle reactie op onjuiste bestelling

Duidelijk antwoord (over de mail) wat de juiste onderdelen zijn; snelle bezorging; snelle uitbetaling van geretourneerd onderdeel.

Positieve ervaring

Snelle levering en kwalitatief product, beantwoordt aan de omschrijving.

Snel, goede prijs, behulpzaam

Veren voor ouder type Bosch combi-oven besteld. Goede ondersteuning gekregen bjj het bepalen van de juiste bestelnummers.

snel het juiste onderdeel

het juiste onderdeel is makkelijk en snel te vinden voor het specifieke apparaat, in mijn geval een atag oven. binnen een dag in huis en goedkoper dan de voorrijdkosten van een monteur.

Daad wordt bij het woord gevoegd. Top!

Ik bestelde het om 15 uur en het was er de volgende dag! Netjes verpakt en kon weer door met de klus. #blijverrast#

Snelle en correcte levering bestelde onderdeel.

Het bestelde onderdeel voor de wasmachine is snel geleverd in Frankrijk door de pakket bezorger.

snel en makkelijk

er was een knop defect van mijn kookplaat. de leverancier/fabrikant kon niets betekenen terwijl deze nog onder de garantie viel. Via PartsNL toch een vervangende knop kunnen vinden voor een prima prijs. Binnen 1 dag had ik het onderdeel binnen via de post en konden we weer koken. Top service

Snel geleverd!

Artikel is precies wat ik verwachtte

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE