Goed product plus snelle levering

Goet product snelle levering.

Product past niet, site zegt van wel

Ik wist niet zeker of het product zou passen. Gelukkig is er een handige tool op de site die om het te checken. Besteld en snel ontvangen. Helaas past het product toch niet. Retourzending voor eigen kosten dus echt compleet weggegooid geld.

Van a tot z prima verlopen

Op de website een goede keuze kunnen maken, bestelling geplaatst, volgende dag in huis. Beter kon het niet gaan!

Snel geleverd en makkelijk te vinden

Via de webside snel het juiste onderdeel gevonden Ook een extra check op de webside voor het correcte artikel Prima prijs en netjes verpakt tegen beschadigingen

binnen 24 uur geleverd

besteld, binnen 24 uur geleverd, binnen 5 minuten geïnstalleerd en alles werkt weer zoals het hoort

Heel snel en goed

Goede producten passen perfect.

Goede en snelle levering

Site geeft duidelijke beschrijving van producten. Vervolgens ook snelle levering zonder poespas.

Zeer grote hulpvaardigheid.

Koolborstels zoeken en bestellen......drama! Er zijn er zoveel! Offerte via internet, telefoontje naar vestiging......twee verschillende suggesties....., Home gebeld..... volgens mij iets oudere en ervaren medewerker aan de lijn gekregen. Zeer vriendelijke, ter zake kundige en hulpvaardige meneer! Derde suggestie...." dit moet hem zijn". Vol vertrouwen bestelling geplaats, volgende dag geleverd (in België!), in de wasmachine gesleuteld en de wasmachine is weer als nieuw! Dankzij deze meneer van PartsNL! Hulde aan de hulpvaardigheid en het ' tijd nemen voor de klant'!

Snel maar niet goed

Op advies van parts.nl een onderdeel besteld voor mijn koelkast. er werd snel gereageerd en het onderdeel werd opgestuurd. Alleen paste het niet. Onderdeel teruggestuurd, en nou maar hopen dat het geld wordt teruggestort.

good!

The parts fitted well to the washing machine. I saved 170 eur by not calling a technician from Indesit. The delivery time was great.

Heel tevreden met product en levering.

Diepvrieslade past. Is precies het juiste artikel. Heel blij mee. Snelle levering en goed verpakt zodat er geen beschadigingen konden optreden tijdens verzending. Samenwerking met producten van IKEA.

Perfecte service in filiaal Uden.

Hele fijn mensen die je pakket netjes en verzorgd aan je overhandigen. Ze laten ook zo snel mogelijk weten dat je pakket is aangekomen.

Goed advies en snel ontvangen

Ik had onderdeel nodig maar wist het type niet. Mail gestuurd met vraag en kreeg volgende dag direct antwoord met een link naar artikel. Besteld en volgende dag in huis.

Eenvoudig, duidelijk en snelle levering.

Duidelijke site, maar komt ook doordat het op zich eenvoudige en begrijpelijke artikelen zijn. Snelle levering.

Tevreden over het product

Tevreden en snel geleverd

Verkeerd voorgelicht

Je wilt een onderdeel bestellen en je geeft gegeven door omdat je zelf het onderdeel niet kan vinden. Dan komen jullie met een suggestie die zou moeten passen en kloppen. Op jullie advies besteld je dan een onderdeel en blijkt dat het niet past. Vervolgens bel je dan. Krijgt je niemand aan de telefoon die erg chagrijnig is omdat hij het ook niet kan vinden. We wisselen wat foto's uit zodat hij de zoektocht kan doen zonder mij aan de telefoon te hebben en na 1,5 dag gewoon niks laten horen. Dus ik weer terug gebeld en toe werd ik wel geholpen. Ook zij wist het niet naar reageerde later wel met het juiste onderdeel. 2x verzendkosten betaald en een onderdeel.over waar ik niks mee kan..

Zeer positieve ervaring

Goed advies gekregen en snelle levering! Gewoonweg dik tevreden!

Erg blij dat jullie het onderdeel hadden

Een staafmixer van de nieuwe buren geleend en die was door de kerriesoep geel uitgeslagen. Zo fijn dat ik bij jullie een nieuw opzetstuk kon kopen! Heel blij mee. De levering was ook snel. Fijn dat we het in Goirle op konden halen.

Veel te duur!

Logistiek was het aangemaakt prima in orde maar bijna€19,- moeten betalen voor 2 kleine o-ringetjes is belachelijk. Het was briefpost dus gratis verzending zou het minste zijn. Ik zag helaas pas na bestelling dat de concurrent geen verzendkosten berekende. Volgende keer weet ik waar ik mijn bestelling plaats!

V snaar

Ik had een vraag gesteld over een droger direct antwoord een offerte besteld andere dag in huis prima service zeker een aanrader

Super op zaterdag middag besteld en maandag al bezorgd. Kan niet beter.

Geweldig en snel geleverd

Een goede ervaring met dit bedrijf. Overzichtelijke site en snel en correct geleverd. Wij komen hier zeker weer terug. Toppie.

Betrouwbaar

Goede website , duidelijke foto’s , snelle levering !!

prima geholpen

prima te woord gestaan om het juiste artikel te kiezen. De volgende dag al in huis.

Onderdeel Super snel gevonden en geleverd!!!

Ik had twee onderdelen nodig voor mijn defecte wasdroger. Op de site van partsnl snel gevonden en de volgende dag al in huis (en dat op zondag besteld!!!)

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE