Topservice

Op de site zeer duidelijk in te vullen wat ik zocht type en foto correct vermeld voor welk type het geschiktbis en super snel geleverd binnen de 24u sneller dan bol en amazon super.

Aanrader

Als je op tijd besteld dan is het er ook de volgende dag

heel goed

op tijd geleverd

Snelle levering Zodat wasmachine ook weer snel gebruikt kon worden vrouwtje weer blij

Snel en goede levering !

Afhalen is altijd wat lastiger als thuisbezorgd, maar dat is dan, zeker bij kleinere dingen, relatief erg duur !!! Mijn bestelling had heel simpel aks brievenbus pakje voor nagenoeg niets thuisbezorgd kunnen worden !

Uitstekend.

Ontving precies wat ik besteld had. Snel verzonden en de dag na bestelling al in huis. Prima.

Duidelijke site snelle levering. Dus perfect.

Goed, onderdeel dat ik besteld had kwam beschadigd aan bij de afhaal winkel, kreeg keurig een mail dat het onderdeel beschadigd was en dat er een nieuwe was opgestuurd, volgende dag al binnen, perfect service en snelle levering, top.

Snel geleverd juiste product. Kan het iedereen aanraden om hier te bestellen

Helaas is bestelde item nooit ontvangen

Het bestelde artikel kan ik niet beoordelen omdat pakket nooit ontvangen is. Volgens DHL wel afgeleverd, maar noch bij mij,noch bij de buren ontvangen. Ik probeer DHL te bereiken, maar dat is tot nu toe niet gelukt ( 31-07-2023 )

Prima geregeld

Eerst gebeld voor informatie en daarmee prima geholpen. Vanuit verkoop hebbe ze een linkje gestuurd zodat het bestellen eenvoudig was uit te voeren. Woensdag het onderdeel besteld donderdag in huis.

Snelle levering.

Op woensdag paar koelkast onderdelen besteld en op donderdag al ontvangen. Top bedrijf.

Goeie ervaring

Er is gedaan wat beloofd is.

Goede leverancier die doet wat beloofd is.

snel en handig

super handig online besteld en opgehaald bij een parts winkel in de buurt. duurzaam en makkelijk!

Super service en zeer behulpzaam en vaardig personeel

Telefonisch en via email prima contact.

Product op de site makkelijk gevonden en snelle levering . Top .

Makkelijk en snel . Product is ook super

zeer vlot geleverd en het juiste produkt

zeer vlot geleverd en het juiste produkt

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering top

snelle en correcte afhandeling

vanaf de bestelling tot aan de bezorging zeer goed

Snelle service, top producten

Een dag besteld volgende dag bezorgd, gemakkelijk te bestellen op hun website. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel, goed en compleet

In de ochtend had ik een lekkage in mijn wasmachine, in de middag uitgevogeld welk onderdeel defect was, in de avond de manchet bij PARTSNL besteld. de volgende ochtend was het onderdeel binnen, in de middag gerepareerd, in de avond kon ik weer wassen Dankzij Parts, die een onderdeel nog hadden liggen van een machine die niet langer wordt geproduceerd, heb ik nu geen hoge kostenpost voor een nieuw apparaat en alles was in twee dagen gefixed!

Geld kwijt

Jammer dat een klein onderdeel wordt verstuurd als pakket. Zo betaal ik meer. Het zou gewoon door de brievembus kunnen. Tevens moet retour ook zelf betaald worden waardoor het voor mij het niet eens waard is om iets terug te sturen. Dan maar het product in prullenbak ingooien? Gr. Michael

Zeer goede service

Ik had een niet passend artikel.En na mijn eerste mail werd er gevraagd om iets meer info.Zo gedaan.En snel daarna kregg ik de bevestiging dat ze over gingen tot terugbetaling.Ben zeer tevreden.Ging heel snel en gemakkelijk.Ga zo door.Dat lijdt tot tevreden klanten.

Ik vond wat ik zocht en niet duur ,1 nadeel de verzendkosten waren meer dan het product.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE