Vliegend vlug

Duidelijk.!fluitje van een cent.!

Origineel of toch niet?

Ik had een probleem met de automatische draadtoevoer van mijn Black en Decker grastrimmer. De spoelkap was versleten. Omdat eerder aangeschafte Chinese spoelkappen niet goed werkten nu een originele Black en Decker aangeschaft. Maar.... is het wel een originele Black en Decker spoelkap die PartsNL mij toezond? Nergens staat de naam Black en Decker op. Het onderdeel is gemaakt in China. Hoe dan ook, het onderdeel werkt prima, dus geen zorg. Ook de verzending verliep snel en de verpakking was keurig.

Ik belde Parts voor een onderdeel (klepje voor de diepvries). Door de verkoper werden de juiste vragen gesteld waardoor bleek dat ik geen nieuwe klep maar enkel schanieren nodig had. Dat scheelt weer in de kosten. De juiste schaniere waren er een dag later en binnen 10 minuten was het klusje met dank aan het juiste advies van Parts gepiept.

Slechte service, weinig medewerking

Na een bestelling van een deurgreep voor mijn Zanussi koelkast, deze snel ontvangen. Echter zonder afdekdopjes. Bij demontage is er 1 stuk gegaan. Bij navraag is deze los leverbaar. Dit dopje ter grote van 0,3 mm x 10 mm kost bijna net zoveel als de greep! Dan als klap op de vuurpijl verzendkosten 6,95. Op mijn vraag om (uit coulance) dit goedkoper per briefpost te doen, werd weggewimpeld. Beetje Jammer Parts.nl. Ook de greep heeft een slecht afgewerkte scherpe gietrand. Nee, geen prettige ervaring.

het besteld product is snel en correct geleverd

Zeer te vrede

Goede kwaliteit en snel geleverd

Van A tot Z was het geweldig top

Overzichtige site en duidelijk en direct!

Snel het juiste onderdeel in huis

Website helder ingedeeld. Snel het vervanging onderdeel gevonden. Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering.

goede, snelle levering

prima ervaring.

PartsNL heeft me veel geld gespaard met de micaplaat voor mijn magnetron.

De micaplaat in mijn magnetron was ontploft en een nieuwe was snel te vinden bij PartsNL. Was makkelijk om te bestellen en was binnen de kortste tijd in de winkel in Amsterdam. Opgehaald de plaat. De juiste maat eruit gesneden. In de magnetron geplaatst. En presto! Was gemaakt. En goedkoop ook. Mijn dank.

Goede dienstverlening

Het beste onderdeel is met grote zorg ingepakt en snel verzonden..

Het gewenste product vinden, is heel gemakkelijk gebleken.

Ik waardeer het gemak om snel dit kleine tooltje te kunnen vinden. Ook het bestellen en de daadwerkelijke levering ging snel en gemakkelijk. De mogelijkheid om te retourneren in geval van misverstanden of foutief leveren stel ik op prijs. De prijs vind ik best duur voor de vervanging van dit kleine tooltje in mijn oven. Daarentegen ben ik heel tevreden over het gemak waarmee mijn oven nu weer naar behoren functioneert.

Top de wasmachine doet weet wat hij moet doen en geluidloos

4 nieuwe trommelveren en 2 nieuwe schokbrekers voor miele wasmachine bij parts.nl gekocht voor een goede prijs daarbij na monteren werkt de machine weer geluidloos Top onderdelen Dit bedrijf zeker aan te bevelen PartsNL

Mijn ervaring met PartsNL is heel goed fijne site, bestelling snel en netjes geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Snelle bezorging, in een woord top.

Snelle levering, snelle en correcte afhandeling en terugbetaling retourzending

Snelle levering, snelle en correcte afhandeling en terugbetaling retourzending

Razendsnelle service aan eerlijke prijs!

's Avonds om 18 u besteld en de volgende dag al thuis geleverd in België. Wat een topservice! Originele onderdelen in originele verpakking. Wat wil je nog meer?

Stofzuigeronderdeel snel gevonden en ook snel geleverd.

Onze stofzuiger is niet meer van de nieuwste en toch was het onderdeel snel gevonden en voorradig. De prijs was competitief enkel de verzendkosten maakten het duur. Het was een klein onderdeel dat ik nodig had en het zou vanzelf in brievenbusverpakking kunnen verstuurd worden wat dan de verzending een stuk goedkoper zou maken.

Prima site, uitstekend afgehandeld

Overzichtelijk zoeken, heel veel onderdelen, simpel besteld. Afhaaladres opgegeven, prima voortgangsinfo, snelle afhandeling in winkel.

Onderdelen zijn makkelijk te vinden, snelle levering

Overzichtelijk, makkelijk bestellen, snelle levering.

Prima service en snel geleverd

Snelle levering.

Was prima.

Goed en netjes op tijd dus prima.

super service

Geweldig positieve ervaring met PartsNL.

Alles goed

Gekregen wat ik nodig had

Goede lamp met prima lichtopbrengst.

Goede lamp eenvoudig te installeren. Op te laden via usb. Het is alleen jammer dat het (nog) via usb c is maar via de usb micro stekker.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE