Geweldig!

S'avonds besteld, de volgende dag in het huis. Prima kwaliteit produkt. Super tevreden! Aanrader! Bedankt PartsNL!

Prima produkt

We bestelden een onderdeel van een Dyson stofzuiger en het voldoet prima, de stofzuiger is weer als nieuw. Ook de volgende dag bezorgd. Prima dus. Helaas door DHL ergens random in de buurt afgegeven, duurde dus nog 2 dagen voordat we zelf het pakket gelokaliseerd hadden. Onze conclusie PartsNL prima bedrijf maar als je de keuze hebt kies niet voor DHL

Prima onderdelen en snel geleverd

Zeer tevreden!

De zuigbuis van onze Dyson V11 Absolute Pro is kapot gegaan, dus ik wilde zo snel mogelijk een nieuwe verkrijgen. Helaas was het originele Dyson onderdeel overal uitverkocht, zo ook op parts.nl, maar ik was verrast om te zien dat parts.nl Dyson onderdelen verkoopt van een alternatief merk. Voor verduidelijking staat er de originele Dyson product code bij welk het makkelijk maakt met het selecteren van het juiste onderdeel voor mijn type Dyson stofzuiger. De bestelling is dezelfde dag verstuurd en volgende dag geleverd. Wat een service!

o.k

informatie op website prima, snelle levering

Had de bestelling de volgende dag al binnen. Wellicht een tip: de e-mail accounts ook toegankelijk maken aan de supervisor van de afdeling verzending. Ik had nl. binnen 10 minuten geannuleerd (apparaat begaf het nl dus had de onderdelen helaas niet meer nodig) en kreeg pas de volgende dag: is al verstuurd, omdat het net na 6 uur was geannuleerd. Beetje jammer dat dit niet onderschept had kunnen worden. Wellicht dat jullie dit in de toekomst mogelijk kunnen maken? Retour ging zonder problemen. Mocht ik in de toekomst onderdelen bestellen, dan zal ik parts.nl zeker overwegen!

Juiste en snelle levering

Koffie machine gerepareerd door middel van een nieiw setje O ringen. Het voorgeschreven vet is meegeleverd ibij de 0 ringen. Nu weer genieten van een lekker bakkie...

Wat een optimale en snelle service!

Ik zocht telefonisch contact over het bestellen van reserve onderdelen bij PartsNL voor een gasfornuis. Een vriendelijke medewerkster gaf direct de juiste informatie over de vier draaiknoppen die wij nodig hadden. De volgende dag werd het pakket goed verpakt bezorgd. Dus kortom, super!!

Super en snel

Het product was er de volgende dag al zodat ik mijn koffiemachine kon maken

terugkerende klant

goed overzicht van de onderdelen, goede prijs en ultra snelle levering. kan het nog beter? 'k dacht van niet.

Formidabel

Op zondagmorgen mijn onderdeel besteld entegen de middagkreeg ik berich dat mijn bestelling al klaar stond voor verzending. Op maandag middag stond depostbode hier met mijn bestelling. Ik dacht eerst toen ik zag wanneer ze zouden leveren, dit kan niet van Amsterdam naar Oost-vlaanderen zo vlug en toch is het waar. Doe zo verder

snel gevonden en servicemail goed.

Had een oude bosrandmaaier waarvan de spoeldeksel totaal versleten was. Apparaat aan de oudere kant maar toch de deksel gevonden. Snel afgehandeld door PartsNL . Helemaal blij.

Makkelijk te vinden onderdelen

Was eenvoudig te bestellen en heel snel geleverd.

faster and cheaper compared to other companies

I had some concerns (first time buying from this site), but noticed that, firstly - it is not so easy to find the missing part on the Internet, secondly - it was cheaper, and thirdly - was faster comparing to others.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd!

Het is niet de eerste keer dat ik bij PartsNL besteld heb. En dat is niet voor niks. Op zaterdag begaf de wasmachine het, de koolborstels waren op. De bestelling werd op zondag klaargemaakt, en maandag had ik ze keurig netjes verpakt in mijn handen. Met de klantenservice heb ik nog geen contact gehad, omdat het nog niet nodig is geweest.

de keuzeschakelaar past precies

Op jullie site kon ik een keuzeschakelaar uitzoeken die behoort bij mijn caravan koelkast. Hij past precies en werd op de afgesproken dag en tijd geleverd

Top !

Onderdelen snel en netjes geleverd . Alles past ook geweldig. Oude bosch koelkast van 2009 weer als nieuw !

Mijn bestelling is goed gegaan vanaf het begin tot en met de bezorging. Na mijn bestelling in het weekend kreeg ik snel een email dat mijn bestelling was afgegeven bij de bezorger. En maandag werd mijn bestelling al bezorgd. Zeer snel en goed verpakt. Ik ben heel tevreden met het hele proces.

Duidelijke informatie op de site voor welk(e) model(len) de onderdelen zijn.

Super bedrijf!!!

Geweldige service, onderdelen zeer snel in huis.

Goed snel en op tijd

Alles is goed verlopen niks mis mee top gegaan Gr

Heldere site en snelle/goede service

Ik was zoekende naar een Philps onderdeel en kon deze via Parts.nl snel vinden en bestellen. Binnen enkele dagen had ik het onderdeel binnen goed en degelijk verpakt.

Nette service

Alles goed geregeld .

Prima service.

Service is goed, maar wel prijzig.

Echt alles op voorraad !

Parts NL heeft ook voor heel veel merken gewoon de onderdelen en accessoires op voorraad of een vervanger die gewoon past. Tevens is de bezorgtijd superkort, het was de volgende dag al binnen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE