In alle opzichten uitstekend!

Goed telefonisch contact, zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen. Prima logistiek.

heel snel geleverd

onderdelen voor mijn workmate snel gevonden bij Parts, en binnen 1 dag geleverd.

Makkelijk en snel. Onderdelen opgezocht en besteld. En de volgende dag in huis. Top!

De juiste onderdelen, snel geleverd.

Duidelijke communicatie en snelle service.

Snelle levering van de gezochte onderdelen

Ik had 2 onderdelen nodig voor mijn Philips stofzuiger en als je het typenummer van je stofzuiger intikt dan krijg je exact de onderdelen die er voor jouw apparaat te koop zijn getoond; heel handig!

Snelle levering als dik oké

Goede ondersteuning en correct verwerkt en geleverd

Dank voor de snelle levering!

was top

snelle hulp bij zoeken artikel buiten assortiment

Ben snel geholpen met het zoeken naar een artikel welke niet in het normale bestand stond.

Uitstekende service

Snelle en goede hulp bij zoeken juiste onderdeel.

Snel en eenvoudig werd ik geholpen om het juiste onderdeel te vinden. Daarna snelle en correcte levering.

Snel, correct, 100%

Echt top

Snelle levering goede service

Ik had het verkeerde besteld maar kom het terug sturen. Waarop ik een snelle reactie kreeg dat het was ontvangen. En ook dat ze het betaalde bedrag zouden terugstorten. Nieuwe besteld en na een dag in huis! Super snel geregeld!!

fantasties

OP de site van PARTS.NL is alles makkelijk te vinden

Perfect geholpen en onderdeel past.

Het door jullie klantenservice aanbevolen en bestelde onderdeel past perfect. Fantastisch !

Zeer tevreden en snelle bezorging en zeer behulpzaam bij het zoeken van de registratie nummers

Duidelijke site en super snel geleverd

Het juiste onderdeel makkelijk gevonden en goed beschreven zodat je niet hoeft te twijffelen of het onderdeel dat je nodig hebt toch echt wel het goed onderdeel is. En super snel geleverd ik had het de volgende dag al in huis.

Onderdeel is compatible

Onderdeel lijkt heel erg op origineel maar mist een belangrijke aansluiting (3 draads stekkertje). Artikel ruilen kan ook niet staat op hun website.

Heel fijn verloop van bestelling tot levering…

Simpel om te bestellen en te betalen en 3 dagen na mijn bestelling thuis geleverd zonder veel poespas.De wieltjes voor mijn onderkorf van de vaat passen perfect.Besluit ik zo jullie zeker aanraden aan vrienden en familie omwille. de goede verloop bij jullie.groetjes Natascha

snel geleverd

Eenvoudig te bestellen snel geleverd opbekend tijdstip

Prima site, makkelijk bestellen en snelle goed verzorgde aflevering, geheel volgens afspraak.

Makkelijk te vinden, snel te bestellen en snel in huis.

Beste parts shop

Ik heb mijn hoogdruk reiniger zelf gerepareerd, alleen was ff moeilijk zelf de onderdelen te vinden. Via de telefoon met een hulp van de medewerker heb ik de juiste parts gevonden en offerte gekregen met de juiste onderdelen en met goede prins. Hartstikke tevreden. Dat is mijn tweede artikel bij PartsNL.

Keurige, snelle afhandeling

Duidelijke informatie op de site. Keuze tussen origineel onderdeel voor mijn Bosch vaatwasser of een gelijkwaardig goedkoper alternatief. Laatste gekozen. Voldoet prima.

Fantastische

Wat een fijn bedrijf, die er echt alles aan doet, om je te helpen, met artikel te vinden klantenservice is ook fantastisch. Niets anders als lof Top

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE