Product is binnen dag geleverd en direct ingezet.

Ik heb op maandagmiddag een stofzuiger hulpstuk besteld, deze werd de volgende al bezorgd en kon woensdag door de huishoudelijke hulp bij moeder van 82 direct worden ingezet. Huishoudelijke hulp, mijn moeder blij en ik ook!

Jammer dat het niet duidelijk is om het product in de winkel op te halen.

Snelle levering en levering van het juiste product

snel en makelijk bestellen en leveren

Makkelijk en snel

Duidelijke website waar ik snel het juiste artikel gevonden heb. Snelle levering.

Snelle levering en netjes ingepakt

Heel snelle levering naar België, en was heel netjes ingepakt

Snel en goed

Makkelijk om rekje voor mijn koelkast te vinden en het werd snel geleverd. Prima

een korte en krachtige bestelling, maar correct.

De wisselstukken waren ok, het verzenden juist en snel. Een kort en juist besluit omeven bij u een bestelling te plaatsen, bedankt, de koffie is weer lekker en ok. Bortels L.

Goed service en vriendelijke bezorgers.

Nog steeds goede service!

Snelle levering en vriendelijke service

Het onderdeel werd snel geleverd en bij het ophalen in de winkel geholpen door een vriendelijke medewerker.

Ander product geleverd

Stofzuiger onderdeel besteld, er werd een ander model geleverd wat achteraf beter werkt als het origineel.

Snelle levering van het juiste product

Frituur mandje niet op voorraad, toch snel geleverd.

Het frituurmandje van mijn airfryer was stuk. Op de site van Parts.nl stond dat het voorradig was, maar dat was het niet. Het werd toch nog binnen een week geleverd.

Prima webwinkel

Onderdeel besteld, de volgende dag geleverd ,prima in orde.

Quick Delivery

It was super easy to order the part I needed and it arrived very soon after I placed the order

Goede service en snelle levering

Ik had een vraag over een product dat ik niet kon vinden. Deze werd snel beantwoord en product werd vervolgens ook binnen 24h geleverd. Gewoon goed dus!

Prima geholpen met het bepalen van het onderdeel, en snel geleverd

Snel en probleemloos besteld en geleverd

De benodigde product onderdelen snel gevonden. Nadat ik besteld had werd het De volgende dag keurig afgeleverd. Super tevreden.

Supersnelle levering

Het vervang onderdeel voor mijn koffiemachine werd snel en correct geleverd waarvoor dank . Enige minpunt is dat de rubber dichtingen uit het oude deel moesten gehaald worden en dus niet mee vervangen zijn. Misschien onderdeel beetje duurder verkopen met benodigde dichtingen. Al bij al toch zeer tevreden over mijn aankoop

Kwam goed naar voren bij het zoeken naar onderdelen op Google en heel eenvoudig te bestellen en snelle levering, de andere dag al in huis.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service. Wat je ziet is in principe ook wat je ziet. Verbeterpunt is het achteraf nog kunnen wijzigen van de bestelling qua afleveradres ed.

Correcte supersnelle levering

Zeer te vreden over het aantal aangeboden items, niet te duur en snel geleverd

Super snel en goed!

Makkelijke site, snel besteld en volgende dag in huis. Informatie over verzenden ook top. Ik ben blij.

Prima snel geleverd

Als je ergens met bezig bent en er gaat iets kapot dan ben hier voor het juiste adres om het te repareren .

Op tijd en vriendelijk.

Goed gegaan met geen problemen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE