Super en snel.

Gezocht onderdeel heel goed te vinden en een reuzen aanbod. Fantastisch.

Fijne en duidelijke website

Ik koop regelmatig via Partsnl onderdelen. Snel en eenvoudig de juiste onderdelen bestellen op basis van artikelnummers. En daarnaast ook nog volgende dag geleverd, wel zo handig als iets onverwachts kapot gaat.

Snelle levering van het bestelde product

Ik had eerst moeite met het juiste artikel nummer te vinden. Alleraardigste callcenter medewerkster zou mij een mail sturen met het juiste artikel nr. Mail helaas nooit ontvangen. Op goed geluk toch maar artikel besteld, gelukkig achteraf het juiste. Dit werd snel en goed geleverd.

juiste product en snelle levering

Makkelijk bestellen, juiste informatie en snelle levering

Super snelle levering

Aantal minuten voor 22.00 uur op vrijdag besteld en zaterdag was het al binnen. Echt super!

Hier mijn mail die ik op 24 juni 2023, al naar jullie klantenservice had gestuurd. Goede morgen, Ik heb het pakketje in goede staat ontvangen. Dank voor de snelle levering. Gisteravond pas besteld, en toch vandaag al in huis Mvg, D.van de Veer

Prima service!

Dankzij jullie heb ik mijn airfryer een tweede leven kunnen geven. Snelle levering (volgende dag) in stevige verpakking. Ga zo door !

Snel gevonden Snel geleverd Top service

Correct onderdeel snel geleverd

Snelle levering van een nieuwe manchet. Fijn dat er een controle optie is zodat je zeker weet dat je het juiste onderdeel bestelt voor je machine.

gewoon super, ze hebben bijna alles.

Online besteld en kon het de volgende dag ophalen bij een Partswinkel

Ruim assortiment en snelle levering

Ik kon alles vinden wat ik zocht en de volgende dag al binnen. Wat kan er beter.

Het paste niet

PartsNL adviseerde een bepaald mondstuk voor onze stofzuiger, kosten ruim €50-. Dit paste dus niet. Omdat het reuze moeilijk bleek om wel een goed mondstuk te vinden, hebben wij het toch maar gehouden en is de aansluiting met ducttape verdikt, zodat het toch blijft zitten. Maar echt blij zijn we niet.

Fijne webshop

Snel geleverd en goed verpakt.

Keurig en netjes behandeld

Ik vind dat ik correct en fijn geholpen ben

Snel netjes en gewoon prima!

Goed geïnformeerd over de levering, snelle levering en gewoon helemaal prima!

Super snelle levering

Mijn ervaring met Parts.nl is uitstekend bevallen. Snelle levering.

super snel levering

Zeer blij met jullies service.

Snelle en goede reactie op gestuurde mail, orderverwerking , uitlevering en bezorging!

Actie en reactie op gestelde vragen resulteert in bestelling. De vervolg stappen van op de hoogte houden van voortgang orderverwerking en versturen is fantastisch

fantasties

Reageren heel snel komen met goed advies en geven meteen door wat je nodig hebt en het past ook allemaal de onderdelen van mijn oude ijskast helemaal top

Top!!!

Makkelijk te bestellen. Bestelling netjes op tijd en ingepakt. Geweldig...

Klant vriendelijke service !!

Het benodigde onderdeel opgezocht via de site van Parts NL. Op een gegeven moment liep ik vast ivm de vele bestel nummers . Kwam er niet meer uit !! Telefonisch kontakt opgenomen . De medewerker heeft mij een mail gestuurd waarin het juiste bestel nummer stond en ik hoefde alleen maar op akkoord te drukken en het bedrag over te maken . Binnen 1 dag had ik het binnen !! Perfekt geregeld !!!!!

Snel en directe leveringen

Goede site om het vinden van het onderdeel mogelijk te maken.

Heel snel

Klopt wat ik heb besteld

Snel geleverd.

Vriezerlade snel geleverd, top ingepakt en goed op de hoogte gehouden van de verwerking na bestelling.

Besteld, betaald en op tijd geleverd!

Besteld betaald en op tijd geleverd!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE