gemakkelijk te zien of ze mijn onderdeel hebben of niet hebben.

duidelijk aangegeven waar ik mijn artikel kon vinden op de site. dit besteld en de volgende dag ontvangen. voor mij was dit goed te doen.

Snel, en de juiste onderdelen

Ja

Advies niet goed

Heb een thermostaat besteld.op.advies van jullie. Aangesloten maar helaas is het niet de goede dus voor niks gekocht

Eenvoudig en prettig

Nadat is gebleken dat het bestelde niet paste is er vriendelijk er snel een retourprocedure geregeld.

keurig

De communicatie en uitleg was keurig en zeer fatsoenlijk te woord gestaan. Het product was exact zoals omschreven en zeer snel verstuurd. Dank je wel en zeker aan te bevelen

Behulpzaam en betrouwbaar

Goed telefonisch advies en snelle bestelprocedure.

Prima! Zeer uitgebreid assortiment en een snelle levering.

We hadden een onderdeel voor de koelkast nodig (glasplaat + strip) boven de groentelade. Aan de hand van het merk en typenummer gemakkelijk op te zoeken. PartsNL levert daarnaast ook snel.

duidelijke omschrijving en snelle verzending

alles helemaal naar wens en van de verschillende apparaten de benodigde onderdelen leverbaar

Niks op aan te merken !!!

Goed verzorgd en prima ingepakt !!!

Vlugge bezorging in afhaalpunt Goirle

1 dag na bestelling werden de onderdelen geleverd in Goirle, intussen via mail goed op de hoogte gehouden van de vordering van de bestelling.

Keurig en snel

Super snelle levering van het juiste onderdeel.

Betaalbaar en snel geleverd origineel stuk

Snelle levering, origineel onderdeel zoals ook vermeld op de website , aan ietsje scherpere prijs dan de geafficheerde prijs van de fabrikant met gratis levering ...

Mijn ervaring uitstekend

Uitstekende service vlotte bezorging prima

Snel verzonden en mooi onderdeel

Vriesvakdeurtje besteld voor vriezer. Website laat duidelijk zien dat het moet passen op deze koelkast/vries combinatie. Bij aankomst goed verpakt, snel uitgepakt en geplaatst. Dit deurtje was zelfs mooier dan het deurtje wat erin zat want er zit een rood/witte sluitings-indicator op. Helemaal top! Prijs was niet de goedkoopste maar had hier eerder besteld dus wel vertrouwen in. Onderdeel was binnen 2 dagen binnen, ook mooi! Dinsdagavond besteld, donderdag binnen! Super!

Ruime keuze en snelle levering

De scharnieren van mijn koelkast gingen kapot. Op Parts.nl kon ik snel een nieuwe set bestellen en had nog keuze of ik originele of vervangende scharnieren wilde hebben. De scharnieren werden de volgende dag bezorgd. Uitstekende service.

Parts heeft de beste service van NL

Ik koop graag onderdelen en producten bij parts, ze hebben deskundige in huis, geven eerlijk advies, en helpen graag om de beste optie te kiezen, altijd flexibel en out of the box aan een oplossing denken.

Snel de juiste artikelen geleverd

Netjes verpakt. Een dag levertijd

Het juiste en snel geleverd

Het juiste en snel geleverd

Snel gevonden, duidelijke site

Deksel keukenmachine kapot, met typenummer origineel product snel gevonden. niet duur en snel geleverd.

Effectief en efficient

Alle info snel te vinden. 2 pompen besteld die beiden volgens de check op jullie website op mijn wasmachine zouden moeten passen. Was echter maar voor 1 het geval (had ik al rekening mee gehouden vandaar 2 verschillende besteld ;) Verder website goed, bestelling snel, retour makkelijk.

Defect onderdeel van onze blender vlug gevonden tegen redelijke prijs. Vandaag bestel, de dag er op in huis.

Ruime keus, vlotte verzending.

Zeer goede telefonische hulp en zeer snel onderdelen geleverd.

Geholpen met juiste onderdeel opzoeken en super snel in huis.

duur maar goed

Alle onderdelen van onze Dometic absorbtie koelkast (Camper) zijn beschikbaar. Dat de kwaliteit van bakjes, sloten en klepjes ver onder de maat is, daar kan PartsNL niets aan doen. Maar doordat er vaak iets stuk gaat, heb ik vaak iets moeten bestellen. En dat gaat bij PartsNL prima. Makkelijk bestellen, snel geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE