Waardeloos ... voor mij!
Ik winkel regelmatig bij Parts.nl... online geen probleem. Gaat altijd goed.
Ik heb een aankoop gedaan bij Parts.nl. In de winkel in Hoorn. twee steuntjes voor een glasplaat in mijn koelkast. Ter plaatse afgerekend en wachten tot ik een telefoontje zou krijgen dat ze er zouden zijn... Na een maand toch even informeren hoe het er mee staat. WINKEL WEG! Geen steuntjes en ... GELD WEG.
Een 'verzachtend' aanbod gekregen van Parts.nl ... 1 euro per steuntje!!! Dus ik moet ze opnieuw aanschaffen, en jawel € 6,99 aan verzendkosten. (afhalen in een winkel is riskant gebleken, want wie weet is de winkel weg!) Die steuntjes gaan mij dus bij Parts.nl in totaal (€ 33,98 + € 36,99) = € 70,99 kosten!!!!!!! Jongens kom op ... heeft jullie chatbot dat verzonnen.
Het gaat mij als klant geen bal aan dat er zelfstandige ondernemers onder dat merk hangen. Ik koop bij Parts.nl. jullie bieden mij een webshop en 30 winkels aan. En ik wil gewoon mijn steuntjes die ik al betaald heb in de Parts.nl-winkel en als jullie een probleem met een ondernemer hebben is dat niet mijn (van een klant) probleem.
Ik vind het geen goede reklame om zo te handelen. Als je een betrouwbare naam op wil bouwen. En ik weet waar ik het over heb want ik heb al 20 jaar mijn eigen reclamebureau. Ik heb jaren voor vele witgoedmerken en andere merken mogen werken en nog steeds. Maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.