Voor herhaling vatbaar.....

Mijn bestelde produkt was niet direct leverbaar. Keurig hiervan direct via de mail op de hoogte gebracht. Enkele dagen later alsnog mijn produkt goed verpakt ontvangen. Helemaal blij mee, want ik was ook nog een stuk goedkoper uit.

Artikel nog niet ontvangen!

Ontzettend veel E mails , maar bestelling niet ontvangen.

Na de website bekeken te hebben had ik nog wat vragen. Goed duidelijk geholpen en onderdeel sneller in huis dan ze aangaven.

Duidelijke site, makkelijke manier van bestellen. Ruime voorraad.

Super goed!! Echt aan te bevelen!

Vanaf het "chat" contact tot mailwisseling ging de communicatie zeer goed. Toch had ik nog enige twijfel of de afzuigkap motor die werd geadviseerd wel de juiste was. Na een dubbel check door PartsNL bij de fabrikant werd het advies nogmaals bevestigd. Toen de motor besteld in de avond achter de PC en "jeetje" .... de volgende morgen eind van de ochtend werd ie al bezorgd. Top hoor. Metten de afzuigkap gedemonteerd en de nieuwe motor geïnstalleerd. Alles werkte naar behoren!! Dames en heren: Geweldig en enorm bedankt!

Helder, duidelijk, snel.

Prima informatieve en duidelijke site.

Super goed

Snel en in normale verpakking opgestuurd

Ik had een veren pakket besteld voor een bosch vaatwasser. Na een dag van bestellen, al in huis. En gelukkig in een normaal klein doosje. wel eens gebeurt dat ik voor een schroef bit een doos van 30 x 30 x 40 cm krijg.

zeer snel geleverd

Ik had een onderdeel van een Philips stofzuiger besteld en dit werd zeer snel een goed afgeleverd.

en snel geleverd net voor 22.00 uur besteld en volgende dag aanwezig al!

Helemaal prima!

Goed werkende website. Bestelling de vlg dag geleverd. Prima verpakt. Gewoon geen minpunten.

Een artikel wat niet op voorraad was, toch heel snel geleverd.

Eind mei dit jaar een artikel besteld wat helaas niet op voorraad was. Prognose was een levertijd van minimaal 3 tot 4 weken. Echter is het tot mijn verrassing binnen 2 weken geleverd.

Complimenten

Ik had voor mijn koffiezetapparaat alleen een glazen pot nodig. Mijn vorige had ik perongeluk kapot laten vallen. Dezelfde avond een passende nieuwe besteld en de volgende dag goed en netjes verpakt ontvangen. Snelle en nette service.

Snelle reactie correcte levering.

Vandaag besteld en betaald en had het 1 dag later al in mijn bezit.

Met PartsNL dan lukt het wél

Het slangetje van mijn Braun Oxyjet waterflosser was lek. Door het onderdeel bij PartsNL te bestellen en te monteren hoefde ik geen nieuw apparaat aan te schaffen, wat toch zo'n 150 euro scheelde. Bestelling had ik binnen 2 dagen in huis.

Ben zowel telefonische als per mail prima prima begeleid.

Ik was onbekend met het merk BRAUN scheerapparaten maar na aanschaf en gebruik meer dan tevreden.

Snel verzonden, mooie prijs voor merkloos greepje wasdroger

het handvat van onze Siemens wasdroger was afgebroken. Vervangend merkloos alternatief gevonden, besteld en na twee dagen ontvangen (helaas net na 22:00 uur besteld).

Moest besteld worden.

Zonder dat ik er achter aan moest volgens afspraak geleverd.

Onmiddellijk gevonden wat ik zocht

Vandaag besteld ,morgen in huis is effectief zo …. Goede service.

Ik had verkeerde artikel besteld. Na telefonisch advies het juiste gekregen. Top

Verkeerde manier van bezorging

Mijn bestelling betrof 1 scheerapparaat batterijtje van AA formaat. Dit had gemakkelijk als brievenbus post verstuurd kunnen worden. In plaats daarvan werd het als pakketpost verstuurd voor een bedrag van € 6.99. Dit had dus veel goedkoper gekund!

doen wat ze beloven !

Ik had een grastrimmer geleend, en raakte een betonnen rand, afschermkapje stuk dus zo terug geven kan niet!! Besteld bij PartsNL een afschermkapje en een spoel met nylondraad, ze beloven volgende dag in huis, en dat was ook. Kapje nergens te koop in 2 tuincentra en diverse bouwmarkten geprobeerd! Dus een bedrijf wat ik met overtuiging aanbeveel, klasse

Makkelijke, duidelijke website en super snelle levering. Top !

In de avond besteld en de volgende dag in huis, Super snel, keurig verpakt. Top

Super bedankt voor de medewerking

Het is te koop gelukkig .

Een klein onderdeel van mijn Kärcher was kapot , naar de dealer geweest die kon het niet leveren en bestellen duurde een week of 6 en was prijzig . Bij Parts had ik het de andere dag voor een redelijke prijs .

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE