Snelle levering na een eenvoudige bestelprocedure.

Ik heb op donderdagavond om 20.15 uur een zool voor een strijkijzer besteld. Het betrof een origineel onderdeel van Tefal. De kosten zijn vergelijkbaar met een bestelling bij Tefal. De zool werd de volgende dag keurig bezorgd om 12.30 uur zodat ik deze nog dezelfde middag kon vervangen. De strijkbout is weer als nieuw. Lekker duurzaam bezig en ook veel geld bespaard.

Snel en goed geleverd

Supersnelle levering

Zoals altijd komt het niet uit als er iets in je keuken apparatuur kapot gaat. PartsNL heeft heel veel op voorraad en binnen een dag geleverd. Super tevreden.

Voldaan aan verwachting

Makkelijk het onderdeel gevonden en besteld. Prima verpakt. Precies zoals je verwacht

Tot nu toe heb ik hier altijd alles gevonden om iets te repareren

Eenvoudig het typenummer van het apparaat invullen en op de website verschijnt dan het juiste onderdeel. En die ene keer dat ik er zelf niet uitkwam heb ik gebeld en had ik binnen een paar minuten het juiste onderdeel te pakken. De bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden.

Eenvoudig bestellen, goed verpakt.

Prima, niks op aan te merken.

Groot assortiment; Snel en adequaat geleverd

Prima afhandeling

UITSTEKEND

Duidelijke website ; bestellen zonder problemen en goede tergkoppeling.

Prima product, precies als omschreven

Bestelling verliep gemakkelijk en was snel binnen. Top service!

Voor de eerste keer besteld. Snelle levering, duidelijke service.

Goed website, keuze voldoende en snelle levering. We komen zeker terug voor nog een aankoop.

Goede prijs, kwaliteit en service en supersnel!

Na een slechte ervaring bij een andere webshop voor het bestellen van een onderdeel van onze koffiemachine (de zeefhouder was versleten), hebben we besteld bij PartsNL. Tot mijn vreugde was het product de volgende dag geleverd en nog goedkoper ook!

Vlotte levering, goede selectie

Precies het juiste onderdeel (deurrubber) voor onze koelkast kunnen vinden bij PartsNL. Zeer eenvoudig op de website te vinden en te bestellen.

Uitstekend product en service

Uitstekend product en service

nadat ik mijn artikelen besteld heb (goed en veruit de goedkoopste) kreeg ik een email dat ze aan de slag gingen en de volgende dag kon ik het al in de winkel ophalen

Een goed product met snelle levering

Alles voldeed precies volgens de verwachting en zo is aangegeven door Partsnl. Groetjes y

Prima advies en levering

Moest een glazen plaat voor mijn koelkast hebben maar kon niet direct bepalen welke ik nodig had. Na contact met de klantenservice kreeg ik het juiste advies om de correcte glasplaat te bestellen. Top !

uitstekend

Makkelijk zoeken en heel veel onderdelen voor de monteur in het repaircafe een snoepwinkel

top website

Top website. Gemakkelijk zoeken en bestellen. Ook de prijs is uitstekend. Het was de eerste keer dat ik hier heb besteld,maar zal dit zeker vaker gaan doen, indien nodig. Aanrader!!!

Heel goed en snel opgestuurd

Ik kon mijn onderdelen snel vinden en het was ook snel opgestuurd

Supersnelle service

Op zoek naar een klein onderdeel van mijn Ikea Koelkast en dat hadden ze. Top!! Eerst was levertijd ietwat onduidelijk maar uiteindelijk is het de volgende dag al ontvangen. Nu nog tijd vinden om het herstel te doen.

okidoki

bestelden snel binnen

Zeer tevreden over prijs en kwaliteit!

Duidelijk omschrijving in de shop, nette concurrerende prijs en snelle levering! Ben zeer tevreden over de webshop!

Onderdeel werd snel geleverd

Goede zoekfunctie om het juiste onderdeel te vinden. De combi oven werkte weer snel.

Zeer vlotte behandeling en levering.

Mijn bestelling voldeed aan de kwaliteit van het artikel en volgens afspraak werd het ook op tijd geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE