Snelle levering van een onderdeel voor een machine van 20 jaar oud en het past en werk weer goed

Ze hebben voor me gekeken wat ik nodig en was meteen goed en de bestelling de volgende dag in huis en gunstige prijs

makkelijk

Mijn onderdeel snel,makkelijk kunnen vinden en snel bezorgd.

Duidelijke uitleg, snelle levering

De website geeft goed duidelijk aan of het onderdeel ook gaat passen op je eigen apparaat.

Nette bezorging.

Goede informatie omtrent levering.

Een bedrijf waarop we kunnen vertrouwen

Je hebt een probleem en je wilt het snel hebben opgelost, door een snelle levering van onderdelen kan het probleem snel zijn opgelost.

top bestelling

snel geleverd ben zeer tevreden met juiste onderdeel gr Jos Martens

Top advies en hulp klantenservice.

Vraag over riem droogtrommel. Via linkje de goede maat besteld en app. draait inmiddels weer.

Hartstikke tevreden!

Probleem met slang van hogedrukreiniger, gauw besteld bij Partsnl. Volgende dag al in huis. Hartstikke snel.

De Glasplaat Draaiplateau 32cm voor mijn magnetron past perfect en was de volgende dag al bezorgd.

Precies wat ik zocht en snelle levering!

Ik kon nergens het benodigde onderdeel vinden, behalve bij jullie. Superblij mee. Echt uit de brand geholpen. Top!

Perfect!

Snelle levering!

Prima , en snel .

De juiste onderdelen snel geleverd.

Onderdelen zijn eenvoudig te vinden en te bestellen.

goed advies en meedenken

Supersnelle en gerichte reactie / advies. Kwam snel tot oplossing en onderdeel werd snel bezorgd. Top!

Snelle en goede service

Makkelijk vinden van het product wat ik zocht, en snelle levering

Snelle levering en goed bereikbaar

hier vind je wat je zoekt

Heldere site en makkelijk zoeken. De koolborstels die ik nodig had makkelijk kunnen vinden en ook snel met een brievenbuspakketje ontvangen. Aanrader!

Glaswerk heel over krijgen is een kunst

Glaswerk heel over krijgen is een kunst, maar PartsNL lukt het. Ik bestelde een nieuwe glazen bakplaat voor de combi en een filter voor de koelkast. Gezien hoe bezorgers met pakketten omgaan, had ik zo m'n twijfels. Maar PartsNL verpakt het dusdanig dat je wel echt lomp moet omgaan met pakketten wil je het stuk krijgen. Goed verpakt en snel in huis. Helemaal tevreden!

Zoek en vind

Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig heb....

Bestelling is prima verlopen. Site is duidelijk en overzichtelijk

snel geleverd

Goed.

Alles klopte, dank hier voor

Snelle levering en onderdeel past top!

Snel het onderdeel gevonden op jullie webshop en snelle levering. Zeker aan te raden!

Snel en goed

Bestelmandje besteld voor onze vaatwasser. Snel geleverd en misschien wel beter dan het origineel. Zeer tevreden!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE