Goed werkende en overzichtelijk web site . snelle levering

Snel geleverd en past perfect

Echt hele snelle levering wel zo fijn voor een vaatwasser onderdeel. Paste perfect precies volgens omschrijving. Geen idee hoe lang deze het gaat doen, maar kan weer tijdje vooruit. Ging om een verwarmingselement. Wel lastig klusje om te vervangen.

Gemakkelijk en snel!

Juiste onderdeel snel gevonden (met mogelijkheid om juiste onderdeel voor mijn machine te bepalen), gemakkelijk bestellen en supersnel geleverd!!

Juist prijs, goede afhandeling.

Het juiste product werd geleverd terwijl ik niet duidelijk was geweest. Het werd vlot en goed bezorgd. Alles top!

Goede en duidelijke website

Nuet gedacht dat ik het onderdeel nog zou kunnen krijgen, maar bij Parts was het zelfs nog op voorraad. Binnen 24 uur bezorgt en de rrparatie was zo snel gedaan. Top, volgende keer geen gezoek meer, maar direct naar Parts, scheelt een hoop gedoe.

Geweldig snel en het correcte onderdeel..super

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Zeer snelle verzending, ik had een verkeerde email opgegeven, en had de btw bon nodig binnen een uur alles netjes voor elkaar. Zeer goed bedrijf zeker hier bestellen.

Snelle levering en goed product :-)

Snelle levering en goed product :-) Makkelijke site en goede betaalmogelijkheden.

Duidelijk en snel geleverd. Wel prijzig.

Snel in huis. Prijzen zijn wel hoog.

Zeer goede / snelle en betrouwbare service voor multi functionele onderdelen. Zeer professionele side.

Snelle levering, origineel onderdeel

Goede prijs en snelle levering

Snelle levering, s'avonds besteld de volgende dag in huis.

Helemaal top

Goed op te zoeken (goede zoekfunctie) welk artikel je nodig hebt. Bestellen. Volgende dag in huis. Beter kan niet.

Zeer snelle verzending en een goede kwaliteit!

Overzichtelijke website en een snelle verzending

Uitstekende service en vlot

Fijn dat ze zoveel onderdelen kunnen leveren

Super snel geleverd en het juiste top !!

Zondagochtend besteld maandag in huis super

Eenvoudige onderdelen selectie met ruime keuze voor goede alternatieven en snelle levering.

Op basis van het typenr van het apparaat heb je snel het juiste onderdeel gevonden. Levering geheel volgens de beschrijving; een dag later de onderdelen in huis.

Uitstekende en snelle service

Ik had een Philips onderdeel nodig en dat had ik binnen twee dagen in huis.

Snel en correct

Verwarmingselement voor mijn moeders wasmachine besteld, binnen 24 uur al afgeleverd

te vreden

goed heel vlot en vlugge servies

Uitstekende service

Alles ging zoals was afgesproken, super service!

Snelle en goede levering. Volgende dag in huis. Onderdeel in goede staat.

Snel, correct, juiste onderdeel

Het onderdeel is op de site goed te zoeken. Bestellen gaat makkelijk, levering snel met de juiste info.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE